Cecin koncert na Uscu 17.6.2006.

Started by vladimir, 19-05-2006, 00:17:17

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Darker

LB, gledah u nekoliko navrata prenos, evo mojih zapa¾anja...(kakav sam smor, a? :> :>)
1) Fantastièna rasveta, pretpostavljam i ozvuèenje, dakle te tehnièke stvari!
2) Neverovatna atmosfera! Prièao sam na nekoj temi da su manja mesta mnogo zahvalnija za strujanje pozitivne energije izmeðu publike i izvoðaèa, ali kad to nekom uspe pred 100000 ljudi, onda :Bog :Bog :Bog :Bog, ma ko to bio(posebno me odu¹evilo ono"danas nam je divan dan, divan dan" :>)
3) Muzika (i muzièari) vrlo pristojna (ni¹ta bez elektriène gitare i bubnja :wink: :wink:)
4) znaju veæ svi da ne podnosim Cecu, ali vi¹e iz nekih drugih razloga, nevezanih za muziku... Ja npr. sve narodnjake mogu da slu¹am(i da umirem od smeha) samo Cecu ne mogu(verovatno je zato i ne podnosim) za razliku od veæine ljudi koji su u fazonu:narodnjaci su bljak, ali jedna je Ceca...
E sad, malo o njenom pevanju... Njen stil pevanja mi je totalno odvratan, ali naravno mnogo bolje peva od 90% ostalih iz bran¹e(a koji su je poèastili prisustvom u lo¾i) E kad se meni takvom ne javi nagon za povraæanjem(èak mi se i dopadne :embarrased: :embarrased: :embarrased:) ono ¾uto pile(koliko god ne podonosio, prezirao Arkana) ¹ta onda vi¹e reæi??????
5) negativan utisak je ostavilo katastrofalno skrnavljenje meni jedne od omiljenih pesama, Zajdi zajdi... Nek se dr¾i svojih pesama i sve je u redu, respect, ali nek se ne dira u Ðurðevdan i Zajdi...
Sve u svemu, drago mi je da si se super provela, i na ¾alost ovo æe ove godine biti izgleda jedini pravi spektakl...
:* :* :*

lijepa bosanka

:] Bravo kolega moj....ovakav iskren komentar sam mo¾da najmanje oèekivala od tebe.....Prijatno si me iznenadio.....

:* :* :*

Darker

katarina

Ne znam kakav je bio prenos, ali uzivo je super zvucala!!! Ko` sa trake.

"Zajdi, zajdi"=>KATASTROFA.

"Hvala lepo, hvala najlepse!"

Alnus Glutinosa

Ceca... E pa ima tu nesto vise od muzike... ja samo znam da ne bih nikada mogla da dam 500 dinara koje su moji roditelji zaradili za to... :!

yeca

Ako su tvoji roditelji zaradili za to ¹to onda ne bi mogla da da¹ te pare??  :>

Blesava*

Quote from: katarina on 18-06-2006, 11:41:10.

"Hvala lepo, hvala najlepse!"

Ha ha ha...To joj je zastitni znak  :K

Alnus Glutinosa

Quote from: yeca on 18-06-2006, 13:33:32
Ako su tvoji roditelji zaradili za to ¹to onda ne bi mogla da da¹ te pare??  :>

Ovo je kao neka sala???

Rekla sam da ne bih mogla da potrosim dinar za koji su moji roditelji radili, na tu osobu...
Svaka njoj casti, na 100 000 ljudi i sve to i nemam nista protiv ni tih ljudi koji su tamo bili, samo kazem da ja ne bih mogla, jer se to kosi sa nekim mojim ubedjenjima, koja ovog puta nemaju veze sa muzikom koju ta osoba prezentuje!!!

katarina

Quote from: Alnus Glutinosa on 18-06-2006, 12:47:28
Ceca... E pa ima tu nesto vise od muzike... ja samo znam da ne bih nikada mogla da dam 500 dinara koje su moji roditelji zaradili za to... :!

Ma ja sam iskoristila priliku jer sam imala besplatne karte, a ono juce, sto se tehnike tice, je bilo belosvetski napravljeno!! Trebalo je to videti!

AquArius

Quote from: lijepa bosanka on 18-06-2006, 10:23:03
Ali ipak....pa jel' hoæete reæi da je onoliko ljudi nenormalno i glupo....i ¹ta znam....

Najlepse je uzivati uz muziku nekog koga volis i cenis 3 i po sata. Za nekoga je to Ceca.

Kad bi i Sting tako!  :happy:

lijepa bosanka

??
Svako ima svoje razloge...... :K.....ali ovaj je "razlog dana"......definitivno..... :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

A ¹to se tièe Stinga....i¹la bih na koncert,ali ne mogu da se cimam do NS....posebno ne u toku roka....u kome jo¹ ni¹ta polo¾ila nisam.... :confused:

Remedy

... ja samo znam da ne bih nikada mogla da dam 500 dinara koje su moji roditelji zaradili za to... :!
Pa kad je vec tako, trebalo je da se potrudis da ih sama zaradis - pa da onda uzivas u spektaklu  :!

Alnus Glutinosa

Quote from: Remedy on 18-06-2006, 22:11:27
... ja samo znam da ne bih nikada mogla da dam 500 dinara koje su moji roditelji zaradili za to... :!
Pa kad je vec tako, trebalo je da se potrudis da ih sama zaradis - pa da onda uzivas u spektaklu  :!
Mozda... ali ipak sam ostala malo duze u krevetu, preskocila rad i propustila spektakl!

Remedy

Quote from: Alnus Glutinosa on 18-06-2006, 22:31:50
Mozda... ali ipak sam ostala malo duze u krevetu, preskocila rad i propustila spektakl!
Tako je! Stoja FOREVER!

AquArius

Quote from: lijepa bosanka on 18-06-2006, 18:07:15
A ¹to se tièe Stinga....i¹la bih na koncert,ali ne mogu da se cimam do NS....posebno ne u toku roka....u kome jo¹ ni¹ta polo¾ila nisam.... :confused:

Znam da je  off t., ali nema tog roka u kom ne bih otisla...   :angel: