Mondijal 2006.

Started by Bred, 22-05-2006, 12:51:28

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ko ce postati svetski prvak?

Nemacka
Brazil
Italija
Spanija
Engleska
Argentina
Neko drugi

Blesava*

Ð'раво НасÑ,и, и ја сам веровала у Французе и баш ми је драго да су спусÑ,или ове Ð'разилце на земљу..Ñ...иÑ...иÑ...иÑ...  :>  :>  :>  :>

vladimir

Blesava*, podesi latinicu, pisu ti neki hijeroglifi. :)

AquArius

Zidan je kralj! Navijacu za njega  :>
Plasim se da navijam za Portugal   :1

vladimir

Quote from: AquArius on 03-07-2006, 19:47:32
Zidan je kralj! Navijacu za njega :>

Definitivno je kralj!Ronaldinjo nije pokazao sta ume na Mundijalu, ali mi je zato drago zbog Zidana.Voleo bih da Francuzi osvoje SP bas zbog njega! :loptica

nasty girl

ja mislim da ce u finalu biti Nemacka-Francuska i naravno da ce pobediti francuzi.... :V :V :V :V :V

Masha

Meni je bas zao sto parovi nisu drugacije iskombinovani pa da mogu da navijam i za Francuze i za Portugal. Ovako moram da se odlucim, a to mi bas tesko pada. Mada i ja ocekujem da se u finalu sastanu Nemacka i Francuska. Mada, ovo prvenstvo je bilo puno iznenadjenja tako da sve je moguce.

lijepa bosanka

Ma ja navijam za Italiju,portugal i Francusku,ali nesto Njemce.....ne gotivim bas....

Avanti....Italia!!!!!  :~ :~

Masha

Ljudi, kakva utakmica! Ja sam se vec bila spremila za penale, kad ono u poslednja dva minuta dva gola! Jos uvek ne verujem!

lijepa bosanka

I? Ko je ovde navijao za Italiju?!

:~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~ :~     :Z

zoe

Ja nesto nisam u toku... jesu li to italijani iskasirali svabe?!

willie the scot

eine italien schweine...arghhhhhhhhhh!!!!!!!...zwei goal in die laste minute...arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!......zig heil!zig heil!zig heil!..ha,ha,....ljudi ovde namaju pojma kako oni vole hicu...

nasty girl

meni zao sto izgubise....ja bas htela da gledam nemacka - francuska u finalu... >:D

lijepa bosanka

E nema to!!!!!! Moji italijani su najboljiiiiii!!!!!!  :* :*

MaliZmaj

Vampire 666

ispadoshe mi nemci....sad sve nade polazem u portugalce...