Mondijal 2006.

Started by Bred, 22-05-2006, 12:51:28

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Ko ce postati svetski prvak?

Nemacka
Brazil
Italija
Spanija
Engleska
Argentina
Neko drugi

Vampire 666

...prvi utisci...sivilo...

Darker

©ta ke**a¹, ¹to sivilo? Bilo je extra, uzbudljivo, zanimljivo, sudija odlièan, ali nesreæno... Mislim, glup gol totalno... A i taj Robben svaku koju je ¹utnuo je bila zamalo... Ali nismo bili pogubljeni, pokazali smo zube... A i nisam oèekivao ne znam ni ja ¹ta... Dobro je, samo da se ne use**mo protiv Argentine... :ball :ball

pereca

Koliko se ja razumem u fudbal (a ne razumem se), mi izgubismo. Dovoljno tragicno za mene.

willie the scot

sta se desava kad ostavis koromana,legendu sa pala,na klupi, a mec pocnes sa savom majmunom...igrali su ko klinci koji se boje da se ne izblamiraju...prognoza:scg:arg 0-2;scg:civ 1-1...

nimerija

Ja sam uzivala u utakmici, tacnije u drugom poluvremenu... Kada bi u tom sastavu startovali VS Argentine, verujem da bih uzivala i u toj.... Ali pobeda.... Mi smo Srbi-imamo problem u glavi...

Vampire 666

sivilo je bio prvi utisak...Milosevic je pogubljena budal bre! Dva puta je naleteo ne jadnog Kezmana!

willie the scot

najveca bomba je kad na tv-u pokusava da izgleda pametan...misterija univerzuma,...savo majmun i fudbal...dokaz ajnstajnove teorije diskontinuuma...

lijepa bosanka

Quote from: Vampire 666 on 11-06-2006, 21:53:40
sivilo je bio prvi utisak...Milosevic je pogubljena budal bre! Dva puta je naleteo ne jadnog Kezmana!

Pa nemoj tako to ti je partijski kolega....buahahahahaaha.. :lol: :lol:(jedino dobro mu je sto je iz Bijeljine!!)

Koroman je car....i sa Pala...naravno....ponosni smo na njega!!!!!!!!!!! :* :*

Meni su bili dobri..ne mozete reci da se nisu trudili.....pimijeti se da je vrijeme bilo mnogo tesko....

Vampire 666

tolko su se trudili da zamalo ostanu trudni....

Angola  - Portugal 0:1

Meksiko - Iran 3:1

Daklem, sutra:

15:00 Australija - Japan
18:00 SAD - Cheshka
21:00 Italija - Gana

pereca

Quote from: lijepa bosanka on 11-06-2006, 22:00:05

Pa nemoj tako to ti je partijski kolega....buahahahahaaha.. :lol: :lol:(jedino dobro mu je sto je iz Bijeljine!!)

:lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

Vampire 666

sport i politika ne treba da se mesaju ma koja partija bila u pitanju...nemam ja nishta protivu njegovih politichkih ubedjenja, al' je muka bilo gledati ga danas kako igra(mozda se lozi na Kezmana, sumnjivi su mi bili oni njihovi kontakti)...

lijepa bosanka

Koroman je sigurno pravog opredeljenja po svemu ....molim te ti momci iz istocnog dijela R.S. su "zive vatre"....uh....uh... :wink:

cvjetic

Quote from: lijepa bosanka on 11-06-2006, 22:00:05

Meni su bili dobri..ne mozete reci da se nisu trudili.....pimijeti se da je vrijeme bilo mnogo tesko....
ha,ha,ha bosno,tooooo!posebno ovo u zagradi!!!

nasty girl

Quote from: lijepa bosanka on 11-06-2006, 22:52:44
Koroman je sigurno pravog opredeljenja po svemu ....molim te ti momci iz istocnog dijela R.S. su "zive vatre"....uh....uh... :wink:

Bosanko jer to iskustvo???ili??? :> :>

nista od mog Kezmana...... :ohwell: :ohwell: :ohwell: :'( :'( :'( :'(

Vampire 666

jos jednom je izneverio(to je postalo rutina...) :lol: