strani jezik

Started by Ksenija, 22-05-2006, 14:14:01

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

yeca

Sve dok ne prijavi¹ neki strani jezik da ga pola¾e¹, mo¾e¹ da se seljaka¹ sa jezika na jezik i da u indeksu ima¹ potpise od bilo kog profesora, ali onog trenutka kada prvi put prijavi¹ (bilo koji) strani jezik da pola¾e¹ ispit, taj mora¹ i da polo¾i¹!!!

Ka¾u da iz nemaèkog i ruskog veæ godinama cirkuli¹u isti tekstovi (mislim jedan isti text za svaki jezik) i da su profesori svesni toga, èak sam èula za jednu devojku da nikada u ¾ivotu nije pisnula reè nemaèkog pa je nabadala jedva izgovor na ispitu (uèile su je drugi) i profesorki je rekla da je uzela nemaèki jer joj je najlak¹e i da ga nikad nije prièala, samo da dobije 6, a profanka je rekla: pa ¹to 6, ajde bar 7!!

Toliko o tome  :)

nasty girl

Quote from: yeca on 12-06-2006, 13:50:59
Sve dok ne prijavi¹ neki strani jezik da ga pola¾e¹, mo¾e¹ da se seljaka¹ sa jezika na jezik i da u indeksu ima¹ potpise od bilo kog profesora, ali onog trenutka kada prvi put prijavi¹ (bilo koji) strani jezik da pola¾e¹ ispit, taj mora¹ i da polo¾i¹!!!

Ka¾u da iz nemaèkog i ruskog veæ godinama cirkuli¹u isti tekstovi (mislim jedan isti text za svaki jezik) i da su profesori svesni toga, èak sam èula za jednu devojku da nikada u ¾ivotu nije pisnula reè nemaèkog pa je nabadala jedva izgovor na ispitu (uèile su je drugi) i profesorki je rekla da je uzela nemaèki jer joj je najlak¹e i da ga nikad nije prièala, samo da dobije 6, a profanka je rekla: pa ¹to 6, ajde bar 7!!

Toliko o tome :)

kakva carica....

pekmez

Quote from: Bred on 12-06-2006, 04:34:10

Bogu hvala kad je otisao a prica se da je otisao jer su se studenti zalili da ih omalovazava sto je i radio , tipa "Ah da, vi to ne znate jer samo gledate Grand" :roll:

ahahhahahahahahhaha, crko bih od smeha da mi je to rekao, pa samo mo¾e da se ljuti onaj koji gleda...

pereca

Nije to predstavljalo najveci problem. Verovali ili ne u pitanju je bilo seksualno uznemiravanje studentkinja. I to se trpelo godinama, jer nije bilo dokaza. Na kraju je profa pristao da "dobrovoljno" ode sa faksa.

AquArius

Quote...seksualno uznemiravanje studentkinja... 

Auuuuuuu!

nimerija

I meni se svidelo prva dva èasa, dok nije oti¹ao :> :> :>
Kod njega je bar bilo zanimljivo, a sad je da umre¹ od dosade :ohwell: :ohwell: :ohwell: :ohwell:
Taj profan je skroz bio gotivan, odrzavao je ful paznju od pocetka do kraja predavanja i za razliku od nove profanke ZNAO JE DA RADI SVOJ POSAO. Ta zena je dolazila pripremljena na predavanje toliko da je studente pitala za prevod strucnih termina. Istina je da nije bio bas najprijatniji, ali zar iko ocekuje da profesor ljulja i tepa studentima?  :roll:

Darker

Klasika: najbolji profani na predavanjima su generalno najgori na ispitu >:D

Bred

Upravo tako. Meni APSOLUTNO ne odgovara niti ima neka svrhe da predavanja budu naizgled kvalitetna a kad dodjes na ispit, to sto si redovno isao na predavanja ti nista ne znaci jer ce on zadati nesto sto nije bilo na predavanjima, stoje Dusan radio. Vidi se da ste imali malo casova kod njega... ti casovi su imali jedinu svrhu da on sam sebi dokazuje kako je toliko pametan da mu nema ravnog a mi svi glupi posto gledamo pink :>

Darker

Pa dobro, u pravu je, ja bih se skapirao sa njim... Nego, jel mo¾e neko od vas ¹to vise po faxu da mi baèi okce kad je pismeni iz engleskog u petak?  :ohwell:

Bred

U cemu bi se skapirao sa njim? Upravo zbog takvih reakcija neke stvari na ovom faxu se i nece promeniti jer ce uvek biti studenata koji ce reci-pa u pravu je profesor?!

Darker

U tome da ste svi glupaci ¹to gledate pink :> :> :> :>
Nego... Jel mere neko da mi pogleda kad je ispit u petak? Pliiiiiiiizzzzzzzzzzzzzz :> :> :> :>

nasty girl

ispit iz engleskog je 23.06.2006. u 8 ujutru u amfiteatru 2...

darusaz

Ја сам се од почетка студија определио за немачки језик. У школској 2002/03. години слушали смо га са студентима ветеринарског факултета петком послеподне код Светислава Брадајића, вишег предавача.Текстови су били врло интересантни и занимљиви, више на фору анегдота и комичних ситуација. А неко је раније био вредан па је превео целу скриптицу на српско-хрватски, тако да ни преводи текста нису били проблем. Мање-више радили смо текстове. Први термин наставник чита, па затим свако од нас по реченицу-две и уз његову помоћ превод, а наредни пут би читали и преводили сами. На почетку семестра би се пријављивали по имену и презимену, а он би нас сваки пут прозивао. На крају семестра, студенти који би имали мање од 50% долазака би уз потпис добијали мали знак, да уколико после падну испит, наставник-испитивач може да им стави до знања зашто су пали.  :lol:

Факултет је потом раскинуо уговор са овим предавачем, тако да се настава у школској 2003/04. години одржавала на Медицинском факултету Универзитета у Београду, у сутерену института за Биологију (велика зграда испод КЦС-а у улици Косте Тодоровића, ако се не варам). Наставник је Нада Цекић-Крњајић, виши предавач. Иначе је запослена на Машинском факултету, а овде држи наставу за нас, лекаре и дефектологе........

mina_v

a ruski? prof. ruskog? nek nam neko kaze nesto o tome?

johny cage

Vredi li ici na predavanja iz engleskog? Sta se radi? :help2: