Crna Gora obnovila samostalnost

Started by Darker, 21-05-2006, 23:27:04

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Trebaju li cgorski studenti ubuduce da placaju skolarinu kao strani studenti?

Da
18 (90%)
Ne
2 (10%)
Ne znam
0 (0%)

Total Members Voted: 20

Darker

Ja sam za to da se Beograd otcepi od Srbije, mnogo smaraju ovi po unutra¹njosti(a i po spolja¹njosti)!buhahahhahahahahahahahahha :> :> :>

willie the scot

:Zuzdravlje nama bilo i da se ne guramo pod onom kruskom...

lijepa bosanka

Quote from: Darker on 20-06-2006, 23:44:38
Ja sam za to da se Beograd otcepi od Srbije, mnogo smaraju ovi po unutra¹njosti(a i po spolja¹njosti)!buhahahhahahahahahahahahha :> :> :>

Pa da......nema vi¹e Bg da izvuèe iz unutra¹njosti(spolja¹njosti),nema vi¹e ¹ta da se osiroma¹i!!!! :> Ja sam protiv bilo kakvog cjepkanja vi¹e ovog jadnog naroda.......samo pripajanje-mo¾e(npr. R.Srpska)!!! :loptica

zoe

Само слога Србина спасава! Поздрав ЛБ! Скроз се слажем, још кад би се и Ђетићи предомислили!!! :V

Bred

Ipak nepoznat status CG-studenata
21. jun 2006. | 09:23 | Izvor: B92
Beograd -- Ministar finansija Mlaðan Dinkiæ ka¾e da nije doneta odluka o statusu studenata iz Crne Gore.

Iako je u pro¹lonedeljnom saop¹tenju posle sednice Vlade Srbije stajalo da æe studenti iz Crne Gore imati isti status kao i studenti iz Srbije, Dinkiæ tvrdi da takva odluka nije doneta i da je na sednici Vlade saop¹tena samo u formi ideje.

"Procedura dono¹enja odluka na Vladi je da se odluka predla¾e nadle¾nom odboru, odbor to razmatra i predla¾e Vladi, Vlada to usvaja ili ne usvaja. Odluka o studentima je postojala samo u formi ideje i tako saop¹tena na Vladi, nije do¹la kao odluka. Moj stav je da tu moramo imati potpuno isti princip za studente iz Republike Srpske i Crne Gore", ka¾e Dinkiæ.

lijepa bosanka

Pa da......znala sam....pa kako mi u isti ko¹?! Nije fer..... :(. Mi smo totalno druga prièa od Crnogoraca!!!! Mi ipak imamo specijalne veze......neæe to Ko¹tunjavi dati....bio je on u BL prije neki dan!!!! A Dinkiæ je......ma da ne ka¾em ¹ta....bolje je....rekao je njima Aca ¹to je imao!!!!!! >:(

Blesava*

Браво Зое и Насти ...Поздрављам вас аплаузом  :]  :]   :>

yeca

je li se na kraju re¹io status CG studenata??
juèe je bio dan D, zar ne??

willie the scot

moram da priznam iako sam po porijeklu crnogorac da sam osjetio neku neodoljivu zelju da posljije referenduma isutiram sve crnogorce iz srbije,ali kad razmislis ko je zasluzan za rezultate referenduma...

zoe

...схватиш да то нема везе са Црногорцима из Србије и схватиш да смо ми Црногорци у Србији имали право гласа никада се Црна Гора не би отцепила...

trinity

I ja bih volela da se sve vrati na staro, ali to nazalost ne moze
slazem se sa Dinkicem da ne treba da se placa skolovanje studentima iz cg kao nama, ali ne moze retroaktivno da se ukine studentima koji vec studiraju
Neka od sledece godine nadju neki nacin da ni srbija ne bude ostecena a i da studenti iz cg imaju povlasceniji status od ostalih stranaca
Pominjana je neka odluka da srbi iz bivsih republika SFRJ imaju pravo na isto skolovanje kao mi, ali sta to znaci ``srbi`` da li tu spadaju svi crnogorci ili samo oni koji se izjasnjavaju kao srbi bas je to sve konfuzno
Mislim da ce ova godina proci kao i do sada, a za posle cemo videti

Darker

Ma, "sve je isto samo njega nema, lalalallalalalallala" :>

pekmez

Quote from: Darker on 23-05-2006, 23:58:51
Samo da se ne pokaju kao Slovaci

Slovaci se pokajali?

Citat od: Vampire 666 - Maj 24, 2006, 11:11:52 am
Quotepo tom njihovom zakonu o referendumu nevazeci se uopste ne racunaju u procenat...to je Milova caka bila.
misli¹ to je doneto pre referenduma?

Citat od: AVENDON - Jun 16, 2006, 02:50:35 pm
Quotep.s E jedan mali podatak koji mozda i nije vezan za ovu temu.
Mamina prijateljica radi u Kanadskom ministarstvu prosvete, i oni su racunali da jedan student koji studira 4 godine kosta 200000 dolara!
Oni su racunali bukvalno sve: sveske, knjige, toalet papir, sapun, itd.....
misli¹ stipendije su male, to sigurno.

Spojio sam poruke

Vampire 666

Quote from: pekmez on 27-06-2006, 18:08:37
Quote from: Vampire 666 on 24-05-2006, 09:11:52
po tom njihovom zakonu o referendumu nevazeci se uopste ne racunaju u procenat...to je Milova caka bila.

misli¹ to je doneto pre referenduma?

da. na to je pristala i opzicija u CG...

zoe

На РТЦГ је тренутно директан пренос заседања УН на ком би требало прогласити независност Црне Горе. Ја ћу само скренути пажњу на датум! Данас је Видовдан, а 1389. Србија је пала под Османлијама, ал су Срби српство сачували. Ово данас је још један атак на српски народ! Поделише нас, уситнише, распарчаше... :'(