Cik, cik pogodi!!

Started by anthony, 20-08-2006, 19:03:11

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Da li vam se svidjaju ova pitanja?

Da, odusevljen(a) sam
3 (23.1%)
Da
4 (30.8%)
Nije lose
1 (7.7%)
Moze da prodje
2 (15.4%)
Smaras brate!!
3 (23.1%)

Total Members Voted: 12

Voting closed: 29-08-2006, 19:53:01

Maslacak

Pih...ovo je bilo baas lako! :happy:

jovan

Kada smo vec kod patuljaka... Dva brata patuljka su zvezde nekog tamo show programa i dobro zaradjuju, ali jedan je za nijansu nizi, pa samim tim atraktivniji i placeniji. "Visi" brat je malo ljubomoran na njega zbog toga. Jednog dana kada se "visi" brat patuljak vratio sa posla, zatekao je svoga brata obesenog o luster . Policija je kao jedinu smernicu pronasla piljevinu ispod ormara. Zasto se patuljak ubio?

skier

Quote from: jovan on 07-09-2006, 23:05:44
Zasto se patuljak ubio?

Kad je video ormar (kome su noge pretvorene u piljevinu), pomislio je da je porastao i da vise nece biti atraktivan i placen kao pre.

Adonis_Vernalis

Quote from: trinity on 05-09-2006, 09:41:37
Bas ste mastoviti prosto mi je zao da vam odgovorim ali nije poenta muciti ljude odgovor je
covek baci jabuku, jabuka ne pada dalje od drveta, posto ima drvo popne se na njega i pobegao je od lava i tada mu je pao kamen sa srca, kamen ubije lava, posto je ubio lava on je ``na konju`` a kada je na konju svi putevi vode u rim...
Bezveze zar ne?

Ovo me podseca na jednu mozgalicu koja se, dok sam ja studirao, vrtela medju posvecenicima kao mega dostignuce ljudske dosetljivosti...

Elem, nagradno pitanje je: Kako uz pomoc telefonskog imenika, jabuke, durbina i kutije sibica uloviti krokodila?

Sled dogadjaja je otprilike ovakav...

Sednes u camac i izvezes se na reku Nil, u kome po definiciji zive krokodili. Onda uzmes da citas telefonski imenik i, posto je to po definiciji smrtonosno dosadna knjiga, ti zaspis... Onda dodje gladni krokodil, popne se u camac i zine da te proguta sa sve cipelama. Ali, posto je krokodil zivotinja, a zivotinje su radoznale, on baci pogled na otvoreni telefonski imenik i ne izdrzi, vec pocne da ga lista. I, posto je to smrtonosno dosadna knjiga, i krokodil posle izvesnog vremena zaspi... E sad, ko prvi zaspi, prvi se i probudi... Ti se probudis i vidis usnulog krokodila... Bez brige, latis durbin, okrenes ga naopacke, smanjis krokodila i strpas ga u kutiju sibica. Krenes kuci sa ulovom, kad, ulov se probudi, poraste i pocne da te juri... U panici, setis se jabuke, bacis je preko ramena i, posto plod nikada ne pada daleko od drveta, ti se popnes na jabuku. U tom trenutku, padne ti kamen sa srca i ubije krokodila...

Eto tako....

Eh, da je onaj nesrecni australijski krotitelj krokodila znao za ovu foru pre nego sto je poceo da nervira onog koji ga je smazao...

pereca

Ej, Adonis< ovo mi je pricala profesorka u srednjoj skoli. Mora da ste zajedno studirali, ona je tu tvojih godina.
Sorry za off.

katarina

Quote from: Adonis_Vernalis on 08-09-2006, 17:28:10

Eh, da je onaj nesrecni australijski krotitelj krokodila znao za ovu foru pre nego sto je poceo da nervira onog koji ga je smazao...

Zar ga nije ubola raza? U srce?

zoe

@Katarina
Vec smo bili zastranili na tu temu pa su nas isekli i otvorili adekvatnu! End of  :OFF

Dirk

ajde dajte neki zadatak

zoe

Pustinja. Go covek mrtav lezi sa grancicom u ruci. Nedaleko od njega, gomiletina odece. Sta se desilo?

Prica i nije nesto, tipicna rekonstrukcija gde je potrebno postavljati milion pitanja da bi uopste dosli do zakljucka, ali nije ni blizu price koju je postavila trinity.

Dirk

izbacili ga iz aviona sa koferom odece

zoe

Ne. Razmisljajte o grancici, o tome sto je go, o toj gomili odece...o svim navedenim podacima uostalom...

avgogh

bio je golub koji je nosio maslinovu grancicu, ali se odjednom pretvorio u coveka, i pao na zemlju... aha... golub u pustinji... a odeca... ma zaboravite  :K
:hm

qwertz

Balonom je putovao sa drugom!!Posto je balon pukao, mogao je samo jedan da nastavi put!! Tako su se prvo skinuli, bacili odela!! Ni to nije bilo dovoljno!! Grancicom su resili ko ce od drugova iskociti iz balona, poginuti i spasiti onog drugog!!  :V

Dirk

pa ako su bacili odecu ona bi bila rastrkana svuda i to uopste ne bi bilo nedaleko

sandric

pa da nije covek Adam koji je ispao iz raja pa mu je list ostao u ruci, aBog mu je poslao kofer da ima sta da obuce ali kofer mu je pao na glavu i ubio ga