Mentori za brucose!!!!!!!

Started by ShnjaVi, 22-09-2006, 17:50:24

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Adonis_Vernalis

E, ovako...

ja izleteh u javnost sa spiskom profesora-mentora i njihovih sticenika, verujuci da ce za dan-dva svima u ruke stici nekakav zvanican papir (iz Dekanata) sa istim tekstom...

Kad, ne lezi vraze... Sada svi cimaju mene da im saopstim imena studenata koji su im dodeljeni na rukovanje, a ja mogu samo da im kazem: evo, ovo je spisak, ali nije zvanican... Pise li se taj papir, ili je sve stvar usmenog predanja koje ce se siriti sa kolena na koleno, pa ko veruje-ko ne veruje...?

Uzgred... moji sticenici jos uvek nisu dosli na zakazan im sastanak... schrmtz (ovo je bilo na nemackom...)

trinity

E pa tako vam i treba kad ste hteli da ispadnete dzek i da im pre nas date informacije
Mi smo rekli da cemo to zvanicno objaviti u ponedeljak 09.10.
A do tada ce svi i dalje zvati vas :loptica :loptica :loptica
Pozdrav

Bred

Ajde trinity, leba ti, potrudi se da to zavrsis , ako ti treba pomoc ja sam danas bez obaveza :wink:

Jao Adonise ako se spiskovi budu znacajno razlikovali  :F :twisted:

Adonis_Vernalis

Ko sto rekoh, ja sam te spiskove DOBIO, nisam ih IZMISLIO...

Perem rucice od odgovornosti, jer je higijena pola zdravlja... :)

A dzek nikada nisam pokusavao da budem... Nekima je to tako urodjeno, a meni ne stoji...  :wink: :K

marer_86

ljudi bez tenzije ... a i vi brucisi polako imate preliminarnu listu ..kao sto ste culi konacna ce izaci 9.10.  i mirna backa

pipi_duga_carapa

Quote from: Adonis_VernalisJa sam svoje sticenike vec sazvao... Eto, ako pipi_duga_carapa cita ovaj forum, mogla bi da sazna da bi trebalo da me potrazi vec danas, cim kidne sa predavanja. Sto se mene tice, nije mi toliko bitno da svi moji sticenici dodju u isto vreme kod mene. Bitno mi je samo da dodju..
ja sam videla da ste 'nas sazvali' ... ali su nam u ponedeljak kada su nas obavestili da od ove godine postoje mentori isto tako rekli i da cemo se sa mentorima sastati tek od nedelje i da ce sve biti istaknuto ... tako da sam ja mislila (pretpostavila) da ste se Vi ono samo salili kada ste rekli da dodjemo ...
a ovaj post sam videla tek danas ... zato sto nesto nisam dolazila na forum ... a juce nisam mogla da pronadjem temu ...

Quote from: Adonis_VernalisNeka nalepe na sebe postansku marku i prepuste postarima da ih isporuce...

Doc. dr Zoran Maksimovic
Institut za farmakognoziju
Farmaceutski fakultet
Univerzitet u Beogradu
Vojvode Stepe 450
11221 Beograd
hihihihi (: dobar fazon (:

Quote from: Adonis_VernalisUzgred... moji sticenici jos uvek nisu dosli na zakazan im sastanak... schrmtz (ovo je bilo na nemackom...)
sto se mene tice (posto ostalih 4-voro ljudi jos uvek nisam upoznala), rekla sam da nisam znala da je to bilo ozbiljno za sastanak ... a sve ovo sam tek danas procitala ... potrudicu se da Vas u ponedeljak potrazim (: bilo to oglaseno kao zvanican sastanak ili ne, tj ako izadje spisak i ako ne izadje ... eto, cak sam se i najavila (:

Quote from: trinityMi smo rekli da cemo to zvanicno objaviti u ponedeljak 09.10.

Adonis_Vernalis

Prilicno sam ozbiljno mislio da krenem sa radom, jer je ovo sto sada radimo velika novina. Tutorstvo (tj. mentorstvo) studentima ja sam dosada samo teoretski izucavao i prilicno entuzijasticki sam razradio sta i kako cemo raditi.

No, ispade dobro sto niste dolazili.

Nema veze, dodjite kad budu objavljeni "zvanicni" spiskovi.

Bred

lock na temu do zvanicnih spiskova.