Istorija farmacije sa etikom

Started by *maja*, 28-05-2006, 11:10:35

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Anabel Lee

Profesor asistentima nije dao nikakvu naynaku kada æe biti rezultati. Zamoliæu ih da mi jave èim budu znali ne¹to, pa æu staviti obave¹tenje.

Anabel Lee

Dogovorila sam se sa asistentima da mi jave èim budu rezultati, tako da nema potrebe da idete da se raspitujete kod njih, jer æu vam javiti ovde i preko mailing lista èim saznam.

Goku


tuffy

sha se deshava sa rezultatima?   :hm :ohwell:

Anabel Lee

Asistenti su danas rekli da æe rezultati biti u ponedeljak, a upisivanje ocena u sredu ili petak.

malavestica

ako neko sazna u koje vreme neka stavi ovde, mada to i nije toliko bitno, s obzirom da nije upis u ponedeljak..  :cvet
ali, neka neko slika pa stavi ovde rezultate, da ne moraju ljudi da idu na brdo samo da bi bacili pogled na tablu  :wink:

malena

Izasli su rezultati etike na sajtu fakulteta... Upis ocena 23.06. od 11-12h... Ako sam dobro zapamtila,a milslim da jesam... :K

pig_am_am

e,ljudi, koja ste pitanja imali u junu?

Anabel Lee

Svi smo bili ista grupa, a pitanja su bila: ono prvo ¹ta je istorija farmacije, koje su srodne discipline, podela istorije farmacije, izvori za prouèavanje; drugo je bilo srednejvekovna ¹kolska i narodna srpska medicina i treæe je bilo ono  sa etièkim priostupom leku od proizvodnje do terapije. Nemam spisak pitanja, pa zato ne pi¹em brojeve. Nadam se da sam bila od pomoæi.

Iris germanica

Da li neko zna kada je potvrdjivanje ispita iz etike u julskom roku :hmm

ivanadojcinovic

Na institutu pise da je potvrda 4 jula od 10 do 12 preko puta skriptarnice. :lol:

philoserbiana

ako neko od vas ide da potvrdi ispit iz etike neka mi se javi,moze i na pm,treba jednoj koleginici da se potvrdi ispit.ja idem sutra na fakultet,a 4.jula necu moci.Molim vas  :help2:

Anabel Lee

Philo, probaj sutra da potvrdis ispit drugarici, posto su vec izasli spiskovi, pa ih zamoli. MIslim da nece praviti problem. Ili im posalji mail, ako vec nije kasno za to. Proveri na institutu kad budes sutra, ako se odlucis za tu opciju.

philoserbiana

hvala na savetu,ali danas nisam otisla.ipak cu u petak ici,pa ako nekom treba da se potvrdi neka se javi meni na pm i ostavi svoje podatke  :cvet

ivanadojcinovic

Jel moze neko da mi napise kad je tacno ispit u ponedeljak?Hvala unapred :lol: