Organska hemija I

Started by hulio_salinas, 04-10-2006, 15:38:49

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Brian_May

Quote from: hulio_salinas on 04-10-2006, 15:38:49
prvog èasa profesorka je bila mnogo nervozna, jer je sveèani prijem oduzeo pola sata predavanja... ali bez obzira na to...predaje fenomenalno!!!

Prof. Zorana je na mene ostavila na mene najjaci utisak. Jako energicna i puna ideja, ali ce mozda u pocetku delovati pomalo namcorasto, bar sam ja tako na pocetku mislio, ali...ma da ne mlatim vise-fenomenalna je! A  tek njeni primeri o bogatom rodjaku it amerike...

Masha

A njen cuveni izraz "modni detalj"? Hulio, kad to bude prvi put pomenula, ako vec nije, molim te, javi  :wink:. Inace, profesorka vam se zove Zorana Tokic  :wink:.

hulio_salinas

eeeeeee....

pa pominjala je te NEKOLIKO PUTA!!!

ba¹ danas je rekla -3 puta, jer smo radili alkil grupe, pa je svaka "MODNI DETALJ" najdu¾eg lanca...

me ¾ena je legenda!!!

Brian_May

Quote from: masha on 10-10-2006, 20:38:00
A njen cuveni izraz "modni detalj"?

Oops, kako sam to mogao da zaboravim!

Masha

Ne znam kako si to sebo mogao da dozvolis  :wink:.

Ksenija

a niste vi jos culi pricu o bogatom ujki iz amerike..  :lol2:

pereca

Predavanja iz Organske hemije 1 ce se razlikovati od onih iz prethodnih godina, zato se ipak oslanjajte na ono sto vam se sada predaje.
Profesori su obecali da ce se potruditi da predavanja budu dostupna na sajtu fakulteta unapred, ali uz molbu da im ponekad istolerisete kasnjenje, jer imaju mnogo obaveza, pa moze da se desi da predavanja dobijete kasnije. Ali u svakom slucaju cete ih dobiti.

Na ovim predavanjima verovatno necete imati onih 15 min za pitanja na kraju, ali profesor je osmislio nesto drugacije, nesto sto je video u inostranstvu i sto dobro funkcionise. Dajmo mu priliku da pokusa da ostvari to i kod nas.
Koliko vidim, za sada nemate zamerki na predavanja iz ovog predmeta. Nadam se da ce tako ostati i ubuduce.

hulio_salinas

***Ksenija, nismo jos culi... o cemu se radi?

***mentore, nemamo problema sa organskom... dobro ide... mislim da vec kruzi CD sa predavanjima... na sajtu nema predavanja, ali CD kruzi, pa svako ceka svoj red...

btw, jedan kolega (mislim da se zove Ivan) mi je rekao da ce postaviti predavanja na forum jos u utorak, ali izgleda da je zaboravio... ovom prilikom bih njega podsetio na taj detalj...

Bred

Da, profesorka je dala samo 1 disk sa predavanjima na 320 brucosa sto je prilicno neefikasno, i o tome treba ubuduce voditi racuna :wink:

hulio_salinas

pa treba, ali ne mozemo mi da vodimo racuna o tome... zar ne?

Bred

pa mozete npr da joj kazete da vam nije dovoljan samo 1 disk?! :wink:

hulio_salinas

tesko da mozemo... u stvari, mogli bismo, ali ne verujem da bi to imalo efekta... probacemo...

Smrda

ma njoj taj Cd je ipak modni detalj,a ne valaj preterivati ili ce biti kic!?!?! :wink:
Zorana je bas ok..

pipi_duga_carapa

Quote from: perecaNa ovim predavanjima verovatno necete imati onih 15 min za pitanja na kraju, ali profesor je osmislio nesto drugacije, nesto sto je video u inostranstvu i sto dobro funkcionise. Dajmo mu priliku da pokusa da ostvari to i kod nas.
a je l' mozemo mi da saznamo sta je to 'nesto'? (:

Quote from: huli_salinas***mentore, nemamo problema sa organskom... dobro ide... mislim da vec kruzi CD sa predavanjima... na sajtu nema predavanja, ali CD kruzi, pa svako ceka svoj red...
kod mene je pre mate usla jedna devojka koja je cini mi se donela 2 cd-a iz org i ostavila nam da to medjusobno razdelimo (8 a ja nemam pojma gde je taj cd na kraju zavrsio (8
p.s. zamolila bih te da kada citiras ljude, citiras ih prema nicku, ne prema imenu, jer nismo svi upuceni koja su prava imena drugih clanova, p ne znamo na sta se tacno odnosi tvoj post (; (bar ja ;p)

Quote from: BredDa, profesorka je dala samo 1 disk sa predavanjima na 320 brucosa sto je prilicno neefikasno, i o tome treba ubuduce voditi racuna ;)
kazu da treba medjusobno da ostvarimo kontakt (8

e da - ljudi zaboravih da vam ranije kazem prof. je na kraju poslednjeg predavanja prosle nedelje rekla da ce na sledecem predavanju dati test, koji ce raditi 20 studenata, ne zna po kom ce ih principu izabrati - to jos nije ustanovila, ali u fazonu i svaki naredni cas ce po 20-oro raditi ... tako nekako ... ona je to rekla na kraju predavanja, kada su je nesto pitali, tako da je retko ko cuo za to ... p reko da vas ja ovim putem obavestim ako niste culi - tako da sedite danas i ucite ((8

hulio_salinas

***pipi, kada citiram nekog, taj NEKO tacno zna da mislim na njega... ali poslusacu... trudicu se da pisem nickove... prihvatam sugestiju...

poz