Organska hemija I

Started by hulio_salinas, 04-10-2006, 15:38:49

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

lane

Quote from: lycos on 21-01-2007, 10:23:17
jedva cekam rezultate ne mogu vise da cekam
I ja jedva èekam rezultate!!! Ima nas manje nego za prvi kolokvijum, a treba joj vi¹e vremena da pregleda.
Ali, i nije lo¹e da se malo udubi - da ne doðe do neke gre¹ke pa da nekom okine...

Bred

naviknite se na cekanje.
Da ne bi doslo do greske u sabiranju-UVEK pogledajte svoj rad!!!

Phenomenon

Ma ja cu pogledati svoj rad jedino u slucaju ako, ne daj Boze, padnem. Ovako, ako prodjem, ne interesuje me koliko bodova imam, samo da sam prosao

Bred

zabica

ona je i rekla da rad mozes pogledati samo ako padnes!

info: rezultati drugog kolokvijuma u petak u 11h na institutu

lane

Koliko se meni èinilo danas na predavanju, profesorka je zaista spremna da nam izaðe u susret ¹to se tièe datuma polaganja...
Takoðe je rekla da bi trebalo biologija da nam bude 16., a ako ne, onda bi nam ona dala 16...
Ovo ni¹ta nije sigurno, ostaje na na¹im predstavnicima i, naravno, profesorima da se dogovore.

Phenomenon

E, ljudi, malo sam neupucen, hoce li biti popravni, ako se padne ovaj kolokvijum pre 8.2. ili ce biti aprilililili?

lycos

aprilllilliiiiiiiiii  brate

lane

Koliko ja znam, neæe biti popravnog za drugi kolokvijum.
Rekla je da æe se u sredu dogovoriti sa onima koji su pali prvi kolokvijum ¹ta i kako...

Phenomenon

lane

Phenomenon, nemoj da se nervira¹ unapred bez potrebe!  :nene:
Koliko je ljudi posle prvog kolokvijuma mislilo da æe pasti, pa je polo¾ilo!  :loptica
Tako da, nemoj o tome da razmi¹lja¹ do petka!
A onda æemo videti da li æe biti  :V:igra::~:ziveli
...ili ne daj Bo¾e  a005

mina_v

Hulio,
ja nacuh danas na faxu nesto za potpis iz organske od 11 do 13h, o cemu se radi :`? :`?

jeca87

Nisam Hulio, ali evo informacije: sutra se u to vreme koje si napisala dele potpisi, samo treba da dodjemo sa indexima i to je to! :)

hulio_salinas

Hvala Jeco!  :cvet
Ko kaze da danasnje devojke nisu kavaljeri?!

Pa pazite ovako - bejah danas na predavanju, ali nisam cuo da je rekla za potpise. Cim se zavrsilo predavanje, izasao sam iz amfoteatra, a za potpise sam cuo kada sam se vratio. Profesorka je rekla posle predavanja, tako da... I ja sam obavesten o tom dogadjaju.

jeca87

Ma pocecu od sutra i vrata da ti otvaram! :) :) :)

hulio:
"Nemoj da mi OFF Topicujes!
Da nisi tako slatka, sve bih ti poruke poobrisao!"    :>