Kafana "Bolonja"-vlasnici Darker i Vladimir ( umesto Bla-bla teme )

Started by vladimir, 09-05-2006, 12:28:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

avgogh

Ja bih, i pored tako vredne nagrade, jedan caj! Sta cu kad sam skromna...

Darker

Ima samo èaj od siræeta. Jabukovog. Sa cimetom. Mo¾e?

Ariel

Cimet? Neka hvala, mo¾da nikad, fuj fuj fuj...
Al neki èajiæ s rumom bi mi ba¹ prijao  :) Hoæe li jo¹ neko ne¹to normalno?

A ti, gazda, smiri se malo oteraæe¹ nam sve mu¹terije! Siræe... ccc... stra¹no...

Darker

Pa ne znam ¹ta da ti ka¾em, ¹ta da radimo onda sa tolikim siræetom? Æe¹ ti da ga popije¹? Ja sam èuo da je to sad totalisimmo in piæe... Lagali su me, ha?:-)
Utihnu nam kavana, bogte... to je i bio cilj, previ¹e smo se komercijalizovali i popularisali, za jednu ipak VIRTUELNU kafanu...;-)

zoe

Darker

anaj

Darker

Ne mo¾e-promenila si avatar, sad ti je ru¾niji od mog, a drugo ovo je kafanèina, ne toèimo Bakardi, samo mornarski rum:-)

AquArius

'ajde dare mesaj...
mesaj vodku, gin, rum (taj koji imades), tequilu i opet ce biti mesta za jos nesto  :K
...

Darker

AquArius

The_Layla

Ariel,

naspi po jedno pice za celu kafanu!!! Ovog puta imam razlog da castim, tacnije dva razloga.
Dala sam otkaz i dobila nov posao u BG-u!!! :> :> :> :> :> :> :K :K :K :K :K :K :K :K :K :loptica :loptica
:ziveli :ziveli :ziveli :ziveli :ziveli :ziveli :ziveli :ziveli :ziveli :ziveli :ziveli :ziveli :ziveli :ziveli :ziveli :ziveli

Ariel

Pa j...m li ti sve po spisku zar na forumu da èitam ¹ta radi¹  :F :F :F

Aj da smo mi ¾ivi i zdravi  :ziveli

Quote from: Darker on 27-12-2006, 12:34:56
Pa ne znam ¹ta da ti ka¾em, ¹ta da radimo onda sa tolikim siræetom? Æe¹ ti da ga popije¹? Ja sam èuo da je to sad totalisimmo in piæe... Lagali su me, ha?:-)

Nemam pojma ¹ta da radi¹, napravi gomilu kupus salate pa pasi  :K :K :K

cvjetic

jarani,cuga za cijelu kafanu iz bosne  :PI :PI :PI :PI :ziveli :ziveli :ziveli :ziveli     

Alnus Glutinosa