U Podrumu Bolonje (kod srusene crkvice)

Started by Vampire 666, 12-10-2006, 04:20:01

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Vampire 666

Al-Jasmina

Dobro si to rekao...
nazalost!

nego daj nesto da se ubije ta samosvest! :>

Vampire 666

moze rakija...domaca...iz mog podruma...hrastovo bure sa iskustvom u cuvanju rakije...

stef

Deluje mnogo dobro...Sipaj mi odmah pola litre, da te ne setam bez veze.

Vampire 666

pa da imres od trovanja...ne u mojoj kafani...evo ti dva deci...i to je puno...

vladimir

NJemu odmah daj i litru vode, umreæe i od ta dva deci... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Al-Jasmina

Mene trenutno nista od toga ne moze ubiti..vec sam s onu stranu :>
ako nista, samo me moze vratiti
Vamp, nemoj sipati, nego lij to tvoje cudashce od rakijice iz spec. bureta

Al-Jasmina & Ero s onoga svjeta!  :K  u rock/metal obradi...

vladimir

Buraz, daj onu tvoju ljutu vlasku radzu, vreme je da se opet olesim...Ljudi, proveravajte s vremena na vreme da nisam pao u Savu, brlja je mnogo dobra!!!! :PI

Coolgemini

Wamp,daj onu tvoju zmijsku radzu koju si na kvarnjaka sakrio u Korcaginu,pa posle zbrisao :K
sad bi mi bash legla malo da se otrujem :> :>

Vampire 666

Adonis_Vernalis

Ne znam za¹to, ali mi u poslednje vreme najtoplije prija boravak u ovoj kafani... Tako je mirno... vlada oskudacija... ali, podrumska je prostorija, tako da je bar temperatura = const.

Tamo gore, ljudi podivljali... dame hoæe da grizu ¹ipku... jeste ona od prohroma, ali se mo¾e o¹tetiti... Ili Bolonja... pije se èaj od nane sa mlekom... zaista, biæe skoro propast sveta... Jo¹ æu poèeti da èitam grafite "Obrazovaca" kojima su ukrasili moju, tek sazidanu zgradu...

Podrum, mrak, mir... Uh, ala prija!

Vampire 666

samo pravi filozofi i Bajronovske duse umeju da uzivaju u memli jednog podruma...a nas je malo...zato je ovde mir...

zoe

О Чајлде Херолде! Мада, и (Ев)геније Оњегин је близу... :>

Adonis_Vernalis

Ah, Zoe, nemoj mi pominjati Evgenija Onjegina...

Otkad sam èitao Jerofejeva ("Moskva-Petu¹ki"), likovi poput Onjegina su mi sve manje simpatièni... Zamisli, on je pio SOK OD BRUSNICE, a èak i proseèan ruski èovek zna da se od tog soka mo¾e dobiti samo... pa, korektna dijareja...

Svi drugi, pravi ruski ljudi, pili su barem firnajz... ili kolonjsku vodu "Sve¾ina"... ili koktele odgovarajuæih sastojaka...

Zoe, da li bi Musorgski bio ono ¹to jeste, da ga Rimski -Korsakov nije, pijanog, nalazio po ¹anèevima? I budio, muvanjem ¹tapa po rebrima? Ah, ovo je veæ podruèje teme "Klasièna muzika", dakle off, a to ne ¾elimo...

Darker

Biæe propast sveta - u podrumèetu se prièa o kulturi....