U Podrumu Bolonje (kod srusene crkvice)

Started by Vampire 666, 12-10-2006, 04:20:01

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Darker

Magarèe jedan od Vampira, zabranim cirkanje u mojoj kafani ne bih li nas rasteretio i tebi poveæao promet, a ti pla¹i¹ ljude, ccc :F :F

Vampire 666

Darker

Nije, ali ne znam od èega æe¹ da mi plati¹ zakup na kraju meseca :F :F :F
Mo¾da iz tih grobova iskopa¹ neko blago :shock :shock

Vampire 666

A krvarina? ne spominjes one device iz tajnih delova podruma koje serviram tebi i vladimiru svako vece posle radnog vremena gore...ccc...

Darker

willie the scot

znaci,funkcionise na need-to-know principu...idem na sprat...

Coolgemini

hahahaha...ili mozda bolje ''right to know'' principu... :>...nego Vamp,povampiri i ti ove plemenite gazde sa sprata..malo im je sto zaradjuju na sljokanju,oni bi hteli i svete devicanske krvi...It's the dracula motiv :twisted:

willie the scot

you know because you need to know...

nasty girl

evo ja jednu s nogu da mi bude zanimljivije na faxu...... :PI :PI :PI

Smrda

a sta bi sa nargilama?!!?
ili ja dzabe svracam.....

Darker

Ni¹ta, aj pièite ovu moju priruènu, ako neko ima ugalj, neka ga donese, fali nam...
Preporuèujem nakhla - specijalitet kuæe, umesto vode - votka, a umesto arome... Pa smislite sami, ja sam ipak na odgovornoj funkciji ovde :K :K :K

Vampire 666

Quote from: smrda on 16-10-2006, 14:42:23
a sta bi sa nargilama?!!?
ili ja dzabe svracam.....

jel znate vi koliko si turci z**ani za trgovinu...cenkanje je to...

Adonis_Vernalis

U Tunisu to ide malo jednostavnije...

Darker

Da ali uglavnom dobije¹ nargilu bez onih raznih gumica i onda mo¾e¹ da je gleda¹ kako se sme¹ka iz vitrine :K :K
Auuuuuuu, ubi ova moja nakhla, biæe veselo danas na predavanjima :twisted: :twisted: :twisted:

Adonis_Vernalis

Prisustvo gumica se utvrdjuje na licu mesta. Nema gumica, nema dinara... i obrnuto... :)