Bolonjci su (opet) zadovoljni!!!

Started by hulio_salinas, 17-11-2006, 06:38:56

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

pereca

Ne moze to da se desava u jednoj skolskoj godini.

Bred

cekate polako, o cemu mi pricamo? o ispitnim pitanjima ili razlikama u tezini ispita od roka do roka? ako je ovo drugo u pitanju onda se to itekako desava i u tome je nas slucaj raritet da svaki sledeci rok je tezi od prethodnog a pogotov oktobarski i to posebno na predmetima koji su teski tipa orga1, org2, farmaceutska hemija, fiziologija itd.

pipi_duga_carapa

hulio_salinas

Ne. Pricali smo o ispitima, odnosno o njihovoj razlicitoj tezini u dva UZASTOPNA ispitna roka. To mi stvarno ne ide u logiku... Ali ajd da verujem... Moram da verujem...

zabica

Quote from: jeca87 on 09-02-2007, 15:53:52
Mene je sad recimo iznervirala informacija da nece biti potpuno isto gradivo iz fizike sad i u aprilu, odnosno, kaze da ce tad dodati jos neke stvari. Cemu to? Kao neka kazna sto nisi izasao u jan-februarskom roku?!

valjda o ovome govorimo?
gradivo d ne bude isto... znaci da idem na neki kurs iz fizike da doucim nesto do aprila pa na ispit  :smekerica:

hulio_salinas

Pa upravo to. Ma strasno. Da mi je neko rekao - ne bih mu verovao. Pa to je apsurd.

zabica

ma...problem je u tome sto on(i) mogi nas da bojkotuju na koji god hoce nacin, a mi moramo da se pridrzavamo...  :bljak:
nije mi dobbro, e!

lane

Ljudi, mo¾da bi trebalo opet da promenimo naziv teme... :K
(Da izbri¹emo ono 'su bili'.) :K :K :K

lycos

Quote from: lane on 13-02-2007, 03:04:07
Ljudi, mo¾da bi trebalo opet da promenimo naziv teme... :K
(Da izbri¹emo ono 'su bili'.) :K :K :K
da mogli bi

Phenomenon

Izgleda da nasa (de)generacija sluzi za experimente i da raskrci put sledecim, svaki semestar cemo morati da se borimo za prava koja nam bolonjom sleduju. Sta ces.... zivot...

hulio_salinas

Ma opusteno, imamo SAMO 10 semestara. Opusteno.

Pedja

jeca87

hulio_salinas

Najveci problem je sto gradivo NIJE redukovano. Niko od profesora NE DA svoj predmet, odnosno svaki predmet je vazniji od svih ostalih i niko nece da se povinuje odredbama novog programa, nego "gura" sto vise moze gradiva. Uh. Teska posla. Moramo izdrzati. Drugacije nista necemo uraditi.  :roll:

Mishica

Sve ce to doci na svoje,milom ili silom!