Fizika

Started by hulio_salinas, 22-11-2006, 11:57:01

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

Ko vam je asistent hulio?

hulio_salinas

mojoj grupi je Aleksndra Jas... ne znam nastavak prezimena... da l' je Jasenjin ili tako nesto... nemoj mi uzeti za zlo...
grupi pre nas je bio neko drugi...

Darker

Na ve¾bama iz Fizike u prvoj godini, prvih 4 termina smo imali obuku za rad na kompu, to æe reæi: ukljuèivanje kompa, otvaranje file-a i foldera... wow!!
Na jedne ve¾be nisam mogao da doðem-polagao sam vo¾nju, asistentkinja mi je, na pitanje da zamenim grupu, rekla: pa ¹ta? imam i ja obaveze... :][ :][ :][ :][

nasty girl

Quote from: hulio_salinas on 01-12-2006, 04:04:58
mojoj grupi je Aleksndra Jas... ne znam nastavak prezimena... da l' je Jasenjin ili tako nesto... nemoj mi uzeti za zlo...

Zove se Aleksandra Jasenko i super je zena, ona je meni bila asistent....

Quote from: hulio_salinas on 01-12-2006, 02:07:47
Sve vezbe su obavezne i nemoguce je NADOKNADITI!!!
Praktikum za vasu generaciju NE POSTOJI, tako da MORATE NACI SAMI od starijih studenata.

i j sam praktikum nabavljala od generacije '85, a i mozete da uzmete na vezba od tehnicara da fotokopirate praktikume....

Quote from: hulio_salinas on 01-12-2006, 02:07:47
Imali smo prve vezbe iz fizika (tj. iz istorije racunara)... Nista nam nije jasno! U stvari jeste, ali niko ne moze da veruje!

veruj....to je svima nama bilo smesno, ali moras da uzmes u obzir da postoje ljudi koji nikad nisu bili u kontaktu sa kompjuterom....

whatever

Quote from: nasty girl on 01-12-2006, 10:46:09
veruj....to je svima nama bilo smesno, ali moras da uzmes u obzir da postoje ljudi koji nikad nisu bili u kontaktu sa kompjuterom....

Da, to je istina, dve devojke do mene su me pitale kako da prekopiraju folder, ja njima ne razmisljajuci rekoh copy-paste a one  :hm

Elem, rekose nam da NEMA izostajanja sa vezbi jer ne postoji termin za nadoknadu niti mozemo da dodjemo u terminu neke druge grupe. Ako se daleko bilo razbolimo, to je nekako izmedju nas i vise sile...  :roll:  :run

Phenomenon

A kompovi su im iz '92. 16 MB ram, 1 GB hard-a...
Koji krsevi...

hulio_salinas

ma ok je totalno... shvatam ja da mnogi ne znaju sa racunarima, ali ne razumem da se ti krsevi drze... moja (srednja) skola je imala extra racunare... sta li fax radi sa svim parama???

lycos

eto ,sada i fizika vise nije obavezna,rece covek da vise nece prozivati

marer_86

Quote from: Phenomenon on 01-12-2006, 13:09:28
A kompovi su im iz '92. 16 MB ram, 1 GB hard-a...
Koji krsevi...

Quote from: lycos on 06-12-2006, 11:02:19
eto ,sada i fizika vise nije obavezna,rece covek da vise nece prozivati
a sta ce ti vise ... sta mislis da moras sve sam da izracunavas ... kao sto ces recimo morati na fizickoj .. ti krsevi su sasvim dovoljno za ono za sta su predvidjeni

hulio_salinas

Pazite ovo:

Plan je bio da prisustvo predavanjima nosi 20/100 poena za zavrsnu ocenu.
Covek je rekao ovako: (parafraziranje)
"Posto vidim da niste redovni na predavanjima i posto ja ne mogu da proverim ko je tu, a ko nije, ja vam kazem da predavanja vise nisu obavezna. Posto niko sa fakulteta nije rekao kako profesori mogu da proveravaju prisutnost, necu se muciti sa tim. Takodje, zaboravite na onih 20 poena koje nosi prisustvo predavanjima. Jednostavno, nema nista od njih.."

I sta sad?

nasty girl

pitajte profesora "i sta sad?"....

whatever

Inace to je proizod toga sto mu se smucilo da se nadvikuje sa gomilom ljudi u amfiteatru, pa mu je jednostavnije da vise ne proziva, tako da se rotosilja onih kojima nije do predavanja. E sada, tu smo na gubitku mi koji u svakom slucaju dolazimo na predavanja - time smo izgubili 20 najlaksih poena ikad. Shvatam ja da mnogima, pa i meni, fizika nije preterano interesantna, ali ne mogu da shvatim da nemaju dovoljno samokontrole da cute   :F

zabica

mozda promeni misljenje ako nastave da dolaze samo oni ljudi koji su s!tvarno spremni da slusaju, da pisu i sta vec, samo da ne pricaju (mnogo)

Bred

Kolege, ne mogu da verujem da ste toliko nedisciplinovani da svi profesori moraju da se zale na vas. Takvim ponasanjem nista necete postici a o smanjenju uslova ili gradiva ni ne sanjajte. :F

nasty girl

Bred je u pravu za sve sto nam je napisao...

sto se tice fizike u mojoj generaciji je oko pedesetak ljudi isloo na predavanja...tako da...

trebali ste da se kontrolisete jer eto izgubiste te poene...