Anatomija

Started by hulio_salinas, 28-11-2006, 09:26:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pedja

Pa koliko sam ja shvatio vazno nam je jer moramo da znamo bar neke osnovne stvari koje se ticu anatomije a ovo sto mi radimo je samo 1/12 onoga sto rade na medicini tako da   :V

@Hulio ,nadam se da sam dobro napisao post  :lol2:

hulio_salinas

bilo kako bilo:
trenutno nam je najzanimljivije slusati ovaj predmet...
malo (vise) nas muce latinski nazivi, ali Boze moj, ne moze sve kao po loju...

P.S. Pedja dodji nekad na fax...   :K :K :K   :F

lycos

zena je stvarno lik i po..a i ja bi bio da vozim bembaru  :) :) :)

whatever

Svaka cast onima koji su tu zenu-lik uspeli danas da iznerviraju...  :F Izgleda da se postuju samo profesori tipa Stane kod koje ne sme ni da se zucne... Sramota  :][

zabica

zaista je zena u pravu sto nam je sve ono rekla, nismo ni zasluzili nju za profesora kad smo takvi...
zamislite anatomiju sa profesorkom poput stane ili nekoga??? ne bi bilo interesantno...
zasluzila je da je max ispostujemo! uostalom ne moraju svi da dolaze na predavanje!!!

nasty girl

Niste valjda i nju iznervirali....pa vi stvarno bre niste normalni....pa sta cete postici time...?

Bred

Postice da ce se svi profesori "nadrndati" a onda su na*ebali.

nasty girl

Ako nastave da nerviraju profane oni ce im jednostavno dati teske ispite....tako to rade...

Bred

Da. Moraju da se nauce da postuju profesore kakvi god nas kao i fakultet kakav god da je.

hulio_salinas

Bred, Nasty
Ne mozete tako generalizovati! Znate i sami da pojedinci kvare opstu sliku! Steta je sto zbog nezrelih pojedinaca ispasta cela generacija. Jednostavno ne mozes da nateras ljude da cute. Niti imas pravo na to. Svako misli da je toliko slobodan da moze da radi sta god hoce i uopste ga ne zanimaju kritike. Neki ljudi jednostavno jos uvek ne znaju gde su i sta su! Cinjenica je da cemo ispastati zbog gluposti, ali posmatrajmo s vedrije strane: "Valjda ce ti neandertalci tako shvatiti ko su i sta su i gde su!"

Pedja

Pitanje glasi:  Zasto ljudi dolaze na predavanja ako na istim pricaju odnosno ne slusaju?  :hm

Ponudjeni odgovori:
1. Da bi ometali svoje kolege 
2. Da bi se ispricali
3. Ne znam

Darker

©ta, neko je prièao i prof.se naljutila? Pa, ako je takav lik, koliko ste to èantrali da ste uspeli da je naljutite?

Phenomenon

Predavanja iz anatomije nisu obavezna. Nigde se ne potpisujemo, prof. ne proziva, kome se ne ide, ne mora da ide.

Bred

Quote from: Darker on 07-12-2006, 07:23:47
©ta, neko je prièao i prof.se naljutila? Pa, ako je takav lik, koliko ste to èantrali da ste uspeli da je naljutite?
Problem dobija ozbiljne razmere bar po onome sto ja cujem.
Hulio, mozes da nateras lude da cute itekako. Ono sto treba da imate na umu svi vi prvaci jeste da fakultet nije srednja skola niti je fakultet stala i kafana da mozete da se ponasate onako kakovi hocete. Odredjeni nivo ponasanja i vladanja mora da postoji. Pogotovo sto vi ne studirate bilo koji fakultet vec farmaceutski.
Takodje, profesori imaju pravo da vam zapisu ime i prezime i iznesu pred vece godine vase uzurpiranje predavanja pa pretpostavljam da i neka disciplinska mera ili zabrana moze da vam se izrekne. Imajte to na umu.

hulio_salinas

Darker
Pricali smo sve vreme! Dobacivali, vikali... Ponasali smo se kao na nekoj tribini, a ne u amfiteatru. Jedan lik je malo preterao u dobacivanjima i komentarima, pa je zena pukla. Najvise nas je zabolelo kada je rekla:
"Niko ne moze da me toliko plati da me ovde vredjaju i ponizavaju!!!"
Mozes da zimislis kako smo je izbacili iz takta!

Bred
Kucno vaspitanje je ono sto nedostaje danasnjoj mladezi! Mozes ti da drzis bukvicu ljudima o ponasanju, ali... Malo njih ce te cuti, a skoro niko razumeti. To je onaj buntovnicki duh, koji korene hvata iz 90tih. Kao nasi prethodnici (studenti) su organizovali mitinge, obarali vlast, bla bla bla. Danasnji mladi ljudi su BESNI! To je prava rec: BESNI. Misle da mogu da se suprostavljaju svakome i svacemu!!!