BIOLOGIJA

Started by Maza15, 10-06-2006, 21:06:21

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

Kod nas je test bio katastrofa, samo trecina ljudi je polozila u januaru. Naravno da su se ljudi zalili i u aprilu je dao boza test tako da su svi podobijali 9 i 10 :roll:

Vampire 666

nama je u aprilu bio tezi test...

yeca

Boga mi, u moje vreme su bele¹ke bile zlata vredne!! Bar je iz mojih dosta ljudi uèilo i svi smo super pro¹li a tu knjigu sa veterine i nije toliko ljudi uèilo a Ninoslav je bio vrlo zbunjujuæ!!
Inaèe pitanja tipa "je l' da, da nije.." æete sretati i na fiziologiji (isti im je institut pa je i sindrom isti) tako da NEDAJTE SE ZBUNITI NIKAKO!!!
Na kasnijim godinama je sve vi¹e profesora koji ¾ele da zbune protivnika (VAS)!!

:>

nasty girl

Quote from: yeca on 12-06-2006, 18:44:21
Boga mi, u moje vreme su bele¹ke bile zlata vredne!! Bar je iz mojih dosta ljudi uèilo i svi smo super pro¹li a tu knjigu sa veterine i nije toliko ljudi uèilo a Ninoslav je bio vrlo zbunjujuæ!!
Inaèe pitanja tipa "je l' da, da nije.." æete sretati i na fiziologiji (isti im je institut pa je i sindrom isti) tako da NEDAJTE SE ZBUNITI NIKAKO!!!
Na kasnijim godinama je sve vi¹e profesora koji ¾ele da zbune protivnika (VAS)!!

:>

kako mrzim takva pitanja....

Ksenija

ljudi jer su izasli rezultati?sta ste uradili?

Maza15

Ja sam cula sve koje ja znam a polagali su sada i svi su super prosli!!!!Upis ocene im je sutra u 10 ujutru!!!

Ksenija

ja sam cula da su SVI prosli,samo su 3 studenta pozvana na usmeni... :Z

Maza15

Ja mislim da da,i naravno nije bilo nijedne desetke.ha ha ha

nasty girl

i u aprilu je bilo tako, bila je samo jedna desetka...

Maza15

To mi je vrlo poznato i to samo kod Potparevicke kod Djelica nije bilo

pekmez

nisu, svi polo¾ili, ka¾u da ih je palo 12, evo ja nisam polo¾io, falilo mi je 5 poena blago meni.

Ksenija

Quote from: pekmez on 17-06-2006, 11:28:32
nisu, svi polo¾ili, ka¾u da ih je palo 12, evo ja nisam polo¾io, falilo mi je 5 poena blago meni.

sad u junu?

pekmez

jeste, da :embarrased: :'(

Maza15

Jbg... :Z

Zvanièno je zabranjeno psovanje na forumu, sutra treba da profesori to èitaju... Koristite skraæenice, zvezdice itd. Forma, ali tako je :wink:

tosamja

ima li neko testove iz biologije?