Sociologija

Started by Ksenija, 09-05-2006, 19:29:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zoe

Zapanjena sam cinjenicom da ljudi koji su poladali ispit u maju i junu jos ne znaju rezultate?! Da li je to moguce! Ili ja nesto nisam shvatila... :shock

Pekmez, sociologija ulazi u ta 4 ispita potrebna za uslov.

pekmez

Quote from: zoe on 06-09-2006, 12:17:52
Pekmez, sociologija ulazi u ta 4 ispita potrebna za uslov.
I za samofinansirajuce? Dobro.

A za ispit, siguran sam za one iz majskog roka, za ostale ne znam, ali ja ne vidim nikakvu listu na tabli, mada je verovatno malo ljudi polagalo u junu i dalje, jednocifren broj verovatno, nego da se vratim, profesorka je odlagala upisivanje ocena grupi koja je polagala 26.5, dok oni 22.5. nemaju valjda problema posto smo se svi uverili sta su oni dobili - bilo je na tabli, dok pored imena sa 26.5 - prazno, znaci odlaganje je doslo do 30.6, kada je dan ili nesto pre rekla nekoj studentkinji da nece stici da pregleda, i da ce rezultati mozda biti 1. ili 2.7, nisam otisao 30.6. jer su mi poruku preneli, a reko zasto da idem 1. ili 2. kad nije sigurna da li ce zavrsiti, medutim nekoliko ljudi je otislo 30, za svaki slucaja, jer su morali da vec napustaju Beograd, i videli su natpis 1. ili 2, dosli su i dobili ocene, tako sto su dali indekse bez znanja da li su polozili ili ne i da li su zadovoljni ocenama, upisala im je ocene iza zatvorenih vrata, i vratila im je indekse, ja sam dosao 3.7. na faks jer sam imao neka posla na istom, ocekujuci ako je vec delila ocene ili obecala 1. ili 2. da ce izbaciti listu sa ocenama, medutim nista do dana danasnjeg, skinuta je stara lista, i receno da oni koji nisu dobili ocene upisivace ih 28.9. - opet odlaganje odlozenog upisivanja, eh kvaka je u tome da je prijavljivanje 25.9, sto bi onima koji su pali znacilo pa-pa 3. roka, mozda i godina, ona je mogla toliko da bude nonsalantna ako su svi iz druge grupe polozili, ali ni to nije naznacila, pa je ocekivano da se studenti brinu, zar ne, a i da je napisala u jednoj recenici da su svi iz 2. grupe polozili (zna se da je iz 1. grupe jedna devojka pala), postoje ljudi koji mozda nisu zadovoljni ocenama. Eto.

zoe

Moram priznati i da je tvoj odnos bio pomalo nonsalantan. Ne znam da li si jedini u tom problemu... Ipak, i taj 28.9. je mnogo kasan jer ako je neko pao u junu, nije mogao da izadje u septembru itd.
Najvaznije je da si se ti snasao i nadam se da je sad sve uredu. Ako smatras da propust nije tvoj mozda treba da o ovome pricas i u temi sa studentom prodekanom.

pekmez

Darker

Poenta je ¹to si mo¾da i imao prava da se ¾ali¹ i buni¹ da si 1. i 2. jula do¹ao, ali po¹to kontam da nisi, o èemu onda prièamo? No, dobro, skapiraæe¹ vremenom kako stvari funkcioni¹u na faxu :> :wink:

pekmez

ja PRICAM ono sto me pitaju, a pre toga sam hteo da pomognem onima koji takode "NE KAPIRAJU" kako stoje stvari na faksu! evo na primer avgogh je imala isti problem kao i ja.

Darker

Pa, dobro, skapiraæe i ona :wink: :> :> :> :>
samo lagano i pamet u glavu u sledeæim rokovima i ispitima( kao ¹to je ja nemadoh :K :K :K)

avgogh

ja se nesto ni ne trudim da skapiram... vidim da mi ne ide i dizem ruke...  :K otici cu 28og pa sta bog da... cula sam da niko nije pao iz nase grupe, tako da ne brinem...

pekmez

Quote from: zoe on 06-09-2006, 15:21:11
Moram priznati i da je tvoj odnos bio pomalo nonsalantan.

Nije mi jasno zasto to mislis, imao sam 2 opcije, opciju - "mozda ce biti rezultati 1. ili 2" ili "dodite u sptembru" - datum pre 28.9. Izabrao sam ono sto mi je najvise odgovaralo.

Quote from: avgogh on 06-09-2006, 19:08:47
ja se nesto ni ne trudim da skapiram... vidim da mi ne ide i dizem ruke... :K otici cu 28og pa sta bog da... cula sam da niko nije pao iz nase grupe, tako da ne brinem...

pa ne znam sto da se kockas, kad ti je razultat "pri ruci", ili si mozda vec u Uzicu.

zoe

To "mozda ce biti" je pre znacilo "bice" nego "nece biti" jer profesor ne sme da se zeza sa takvim stvarima, pogotovo ako neki ljudi zbog toga mogu da izgube septembarski rok. Uostalom, i ona je morala da popuni ispitne prijave i dostavi ih sluzbi na obradu...

Nemoj da se ljutis, ali moras da shvatis da nisi u srednjoj skoli gde te vuku za rukav "uradi ovo, uradi ono". Treba da budes samostalniji i odgovorniji, a ne da stvari prepustas slucaju jer samo ti mozes tako da izgubis.

pekmez

pa nisam prepustio slucaju, vec drugoj opciji koja nije bila tako kasno u septembru da izazove propali oktobarski rok.

avgogh

a mozda nam propadne i oktobarski... :D ako je prijavljivanje ispita do 26og, kako da ga prijave oni koji 28og saznaju da su pali...

Ksenija

ma nece niko pasti sociologiju .. :/opusteno

pekmez

Pa kazem ti avgogh mozes kad 'oces da vidis rezultate, samo pitaj na salteru, ja sam video, dobio 9, eto da se pohvalim.

Nasao sam jos dvoje ljudi koji ne znaju sta su dobili iz sociologije, nije da ih trazim, vec su se sami bunili u drustvu, tako da smo se nas "cetvroro" nonsalantno ponasali... mislim da je cela 2. grupa besna.

Je l' ostao isti termin za ispit (iz sociologije - mislim upisivanje ocena iz ranijih rokova takodje) 28.9. u 9 casova?

nikitta

jel se zna kad je ispit i Aprilu
gde se to polaze
dali je pismeni,usmeni ili samo pismeni.
gde se nalazi ta katedra je nekada je bila gde su jezici,kasnije kod skriptarnice a sada..........
zahvaljujem unapred.