Fizika

Started by Ksenija, 09-05-2006, 19:45:21

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ksenija

pa bez toga nigde...hehhe :>

TanjA

Ма док ја напишем пушкицу научићу 3 МG-а... или бих бар волела да је тако  :)
А ружног ли предмета људи моји.......

ana

ja izgleda nisam u toku moze li mi neko reci kako sada izgleda ispit iz fizike,i da li trebaju zadaci da se spremaju neko mi je to napomenuo pa da vidim jel tacno

Bred

Ana, dobrodosla. Predlazem ti da procitas ovu temu od pocetka :) Trebaju zadaci

pekmez

Quote from: Ksenija on 26-05-2006, 20:53:26imam utisak i kad naucim pitanje da ga veze nemam.. :o uzassss

ja isto, za prvi kolokvijum prešao sam 12 od 15, i na kraju šta znam-ništa i nisam ni izlazio.

Ksenija

uzas blagi ...bozzze pomozi... :roll:

ana

Hvala Bred,procitala sam sve od pocetka ali ipak da proverim.Zanima me ako polazem ceo ispit koliko zadataka cu da imam i da li su to oni zadaci sto su dati na sajtu fizike,a sto se tice mg pitanja to su predpostavljam ona sto se nalaze ovde napisana.

Ksenija

radis po 2 mg iz svakog semestra (ne tri) i ne radis italic (kosa) pitanja i  radis oba zadatka (iz oba semestra)
nadam se da si me shvatila.. :roll:

mima

ja sam na prvom kolok dobila valjda 14 poena, 14 uslovnih poena, granica za prolaznost. ja bih trebala da polazem i usmeni. sta mu sad to dodje?! kako to izgleda ?

ana

Ksenija hvala skapirala sam

Vampire 666

kakav se to usmeni spominje?

nasty girl

Quote from: Vampire 666 on 01-06-2006, 07:36:32
kakav se to usmeni spominje?
pa to je samo za one koji imaju uslovan broj poena na prvom kolokvijumu...

Bred

a kod nas npr nije ni bilo usmenog. jedinoonaj ko nije bio zadovoljan ocenom je odgovarao usmeno

Darker

Quote from: mima on 31-05-2006, 16:24:44
ja sam na prvom kolok dobila valjda 14 poena, 14 uslovnih poena, granica za prolaznost. ja bih trebala da polazem i usmeni. sta mu sad to dodje?! kako to izgleda ?
to mu doÄ'eÅ¡ kod profesora i rečima mu pričaÅ¡ ono Å¡to recimo nisi znala na pismenom :> :> :>
A jes, bilo je usmenog i pre, ali takoÄ'e samo za nezadovoljne i za uslovne... Ali to je mnoooooooooooogo opuÅ¡tenije od pismenog, ali opet neće na lepe oči da te pusti... doduÅ¡e, ja sam bio kod Burića, ne znam za Ristovskog :wink: :angel:

mima

a ja imam bas lepe okice... trep,trep, trep....