Potpisi i overa I semestra

Started by lane, 24-01-2007, 13:41:28

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

lane

A je l' se zna ne¹to za potpise iz fizike?

hulio_salinas

Kad god mozete, idite do instituta i trazite da vam laboranti potpisu za rad u laboratoriji.

Profesor NECE da da potpise iz fizike. Ne moze potpisom da garantuje da smo bili na predavanju, a takodje ne moze da tvrdi da nismo bili.
Ne pravite dramu i nemoj da je neko rekao rec u vezi sa tim! To ce se sutra resiti.

Ne brinite nista. Ima ko brine za vas.  :wink:

Bicete obavesteni

hulio_salinas

Biologija sa humanom genetikom

Obavestenje sa instituta:
Potpisi za studente koji su pali kolokvijum ili ne izlaze na test bice 06.02. u 12h (doci ispred sobe 304 u B objektu)

jeca87

E, meni je rekla jedna devojka za to iz fizike... Aj saznaj sta se desava, pa javi!

hulio_salinas

Pa cim nesto saznamo, javicemo. Ali sta cemo kad ni mi ne znamo.  :roll:
A sto je najgore, ne znaju ni oni...

jeca87

Kad i gde su potpisi iz biologije?

hulio_salinas

Ako izlazis na ispit, potpis ces tamo dobiti. Ako ne izlazis, imas iznad obavestenje.

jeca87

Pedja

Danas sam bio da popunim onaj SV obrazac i semestralni list ali je ona na salteru rekla da ce 05.02 doci neka nova komisija i tek se onda znati kako i sta. A to je pre svega zbog Fizike jer nam samo iz toga potpis pravi problem.

jeca87

Ne kapiram tog coveka uopste!

Bojana 153

Pre dva dana sam pitala ljude na institutu za fiziku znaju li nesto oko potpisa i oni mi rekose da je u toku pravljenje liste sa predispitnim poenima, pa kada ona bude istaknuta na oglasnoj tabli pisace i kada treba doci po potpis! Jedino nije znala da mi kaze kada ce to sve biti...

zabica

ljudi samo polako, sto se nervirate, overicemo svi semestar, samo se strpite

Bojana 153

Potpisi iz fizike su 8.2. i 9.2. od 11h!!! Objavljeno je na institutu.

Pedja

Izasli su rasporedi polaganja ispita iz Fizike

Phenomenon

Pri popunjavanju semestralnog lista, onde gde treba da se upise ime profesora, jel treba da pisemo imena svih profesora koji su nam predavali jedan predmet (npr. neorganska) ili kako? I treba li da se popunjava ono sa druge strane semestralnog lista?