Anatomija - Sta treba uciti za ispit?

Started by hulio_salinas, 05-02-2007, 12:04:07

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

jeca87

A samo mi nije jasno sto svi pisu 'jadna profesorka', a niko ne kaze 'jadne kolege koje su ispaljene' (osim Breda)...

Nema veze, necu da nastavljam.

Pedja

E ,ispit je polozilo preko 90 % ljudi, tako da nema potrebe da se dalje ista prica

:OFF  Ako neko treba da se buni onda sam to ja,jer sam dobio 7 a spremio sam sve i znao sam previse cak sam mogao i na usmeni kako sam dobro znao. Znaci vi koji ste dobili 9,10 -ke ne znam sto se bunite...

Ovako pocinje mene da nervira jer stvarno nema smisla   :ball2:

hulio_salinas

Stvarno je vreme da zakljucimo raspravu!

Kao sto je Pedja rekao, vise od 90% studenata je polozilo ispit I nemamo prava da se bunimo.

Ima samo deset sedmica, nekoliko osmica i sve ostalo su VISOKE OCENE! I nemamo prava da se bunimo.

Jedna devojka je ponistila devetku i profesorka je zgranuta zbog toga.

Hvala na razumevanju.

Ko misli da je ostecen, da je prevaren ili nesto slicno, neka podnese zalbu, molbu, tuzbu ili sta vec. Ponistite ispit i polazite ponovo. Stvarno ne znam sta da vam kazem. Ako ocekujete od predstavnika da na vecu ovaj predmet predstave kao problem TO SE NECE DESITI! IMATE MOJU REC DA TOGA NECE BITI! Oduvek smo u svim pricama, zahtevima, tuzbama i molbama BILI SKROMNI i zato smo i uspevali da odradimo sve sto smo odradili. Da smo se bunili za svaku devetku ( :wall: ), nikad ne bismo ista postigli i stalno bismo nailazili na zatvorena vrata. Ako hocete da se bunimo protiv ovog instituta, necemo biti realni. A ne smemo da pravimo greske. Svako ce se istog trenutka pozvati na one gore pomenute stvari i oborice nam svaki argument!

Dakle, pojedincne probleme resavajte sami. Kolektivnog problema nema.

mina_v

bravo Hulio! imas podrsku od Zabice i mene! pozzz..

Phenomenon

Samo da vam kazem sto se tice duzine trajanja testa (ko misli da je imao malo vremena), na medicini gde je anatomija glavni predmet, kolokvijum ima 60 pitanja na zaokruzivanje, 4 ponudjenja odgovora. Vreme trajanja testa: 60 minuta
To je jednostavno princip provere znanja na ovom predmetu.

pipi_duga_carapa

Quote from: Phenomenon on 24-02-2007, 07:16:35
Samo da vam kazem sto se tice duzine trajanja testa (ko misli da je imao malo vremena), na medicini gde je anatomija glavni predmet, kolokvijum ima 60 pitanja na zaokruzivanje, 4 ponudjenja odgovora. Vreme trajanja testa: 60 minuta
To je jednostavno princip provere znanja na ovom predmetu.
p dobro (8 to znaci da sam ja spora i nesigurna (8

Phenomenon

Ne znaci to, pipi. Nego ako znas dovoljno ti je 30 minuta. Nemas tu da pises reakcije, mehanizme i slicno, nego samo zaokruzis jedno od 4 slova.

pipi_duga_carapa

Quote from: Phenomenon on 24-02-2007, 12:30:14
Ne znaci to, pipi. Nego ako znas dovoljno ti je 30 minuta. Nemas tu da pises reakcije, mehanizme i slicno, nego samo zaokruzis jedno od 4 slova.
(; p to kazem ... nesigurna ... i onda se premisljas oko odgovora, sto ti smanjuje vreme za ostale (; nisam ja mislila da treba da nam daju 1 ili 2h kolokvijum ... ali prvi put 45min je bilo super (;
m nista, ako dobro znas, sigurno da mozes da stignes (;

jeca87

Ko je trazio da se bilo kakav problem iznese na vecu? O cemu pricas, Hulio?! Niko nije pomenuo ljude sa devetkama i desetkama, nego one sto su pali (posto pominjes da trazimo da se zalis na neke devetke?????). Nemaju ljudi koji su pali sta da ponistavaju kad su PALI. Nemas ni ti na sta da se zalis. To je sad gotovo, prica je na kraju otisla u drugom smeru.

pipi_duga_carapa

hulio_salinas

Jeco, ajd kad si mi tako lepo sve napisala, reci ZASTO JOS UVEK PISETE O OVOM ISPITU?!

Molim te mi reci. Ako sve ovo nema smisla, zasto uopste pisati...   :cvet

jeca87

Evo, svecano se zaklinjem da vise necu ostavljati poruke u ovoj temi :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)