Biologija - ISPIT - Testovi, Pitanja, Lekcije

Started by mina_v, 02-02-2007, 12:22:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

marer_86

ljudi da vi samo znate kakvih smo mi problema imali prosle godine zbog ispita iz biosa .... djelic nas je sve tako lepo zajebao zbog njegove oblasti vodozemce je povezao sa  i transkipcijom pa vi vidite.. recenica iz njegove famozne knjizurine ... ni nama nije mogao da se istakne broj bodova .. a progledali su samo kroz prste onima koji su imali 9 i 10 na prakticnomm i dali im 6 ako im je falio bod u jednoj grupi iako su recimo imali bodova za 8 .. to je nesto ste se provlaci i provlacice se koliko vidim generacijama... djelic je ubedljivo najgori profesor po pitanju sastavljanja testa .. a test su mogi videti samo oni koji su pali koliko se secam ... ako ste polozili pa neka je to i sa 6 samo gurajte napred jurite taj uslov koji je cista godina koliko ja znam ... o oceni otom potom...

hulio_salinas

Hvala Mare! Ovo nam je trebalo.

Znaci - upisuj ocene u index i nikad se ne vracaj na institut!!!   :run

marer_86

u ovo je tek pocetak .. neki ispit ce da ucis i da se odvalis i da losije prodjes ali zato ce biti i trenutaka kad ces dobro proci na ispitu koji si losije spremao i to sa boljom ocenom

cvetulence

Ja zbog konsultacija iz organske nisam mogla da upi¹em ocenu. A po¹to danas ne rade, profesorka je rekla da ne mogu da se upisuju ocene sledeæe nedelje. Je li to moguæe da se ocene upisuju samo jedan dan?

lane

Ja zamalo da nisam mogla da podignem indeks!
Ostavila sam indeks pre konsultacija iz organske, a posle odem do biologije sa jo¹ nekim ljudima po njega, a tamo sve zakljuèano!
Jedva smo na¹li svoje indekse!
Sa tog instituta me vi¹e ni¹ta ne èudi!
Cvetulence, va¾no da si ti polo¾ila! :V
Ocenu moraju da ti upi¹u, nije bitno kad!

pipi_duga_carapa

Quote from: lane on 15-02-2007, 08:10:07Ocenu moraju da ti upi¹u, nije bitno kad!
jedino da joj ne naplate nesto ;p (posto znam da na nekim fakultetima ako ne uzmes potpis na vreme moras da platis ...)
@ cvetulence - raspitaj se sto pre da ti ne bi pravili problem ... idi sutra na fax, pa ih juri (:

Bred

ne! ne moze na ovom da ostane! sta cete ako se i ostali instituti ugledaju na ove iz biologije?! odmah ce rezonovati-kad moze biologija tako da se ponasa a da se studeti ne zale, onda mozemo i mi! o vama se radi i zbog toga VI to morate ispraviti, starije generacije bas briga za taj vas problem, kontate? o ovome teba da se cuje na vecu i studentski parlamnt iznese primedbu i da se ovi sa biologije opomenu.

cvetulence

Ja sam za to! Ipak imaju toliko propusta, za razliku od drugih instituta pr. Neorganska! Jednom deèku su pogre¹nu ocenu uneli u indeks, jer profesorka nije proveravala broj indeksa. To je tako neodgovorno!!!!

Pedja

Hulio imaces posla  :hm   :wave:

Slediti primer ...

Instituta za Opstu i neorgansku   :Bog

jeca87

Cvetulence, moja drugarica nije upisala ocenu jer je bolesna, ja sam pitala profesore sta ce ona da radi, rekli su mi da dodje u ponedeljak kad budu mogli da se pogledaju radovi od 10h, pa ce joj tad upisati.

cvetulence

Hvala ti, znaèi ipak mo¾e i sledeæe nedelje!!! A valjda æe raditi i sutra!

jeca87

Tako mi rekose, da dodje u ponedeljak. Dodji i ti, verovatno vam nece praviti problem.

hulio_salinas

Okili dokili. Sve sam zabelezio i sve ce se cuti na vecu. Ne brinite nista. Bice skrenuta paznja na ovaj institut.  :wink:

lane

Hulio, tako treba!!! :Bog
Po moguæstvu, bilo bi lepo da budu i ka¾njeni!  :K :K :K

pipi_duga_carapa

Quote from: lane on 15-02-2007, 13:56:47
Hulio, tako treba!!! :Bog
Po moguæstvu, bilo bi lepo da budu i ka¾njeni!  :K :K :K
hehe (: