Biologija - ISPIT - Testovi, Pitanja, Lekcije

Started by mina_v, 02-02-2007, 12:22:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

josefina87

Sole

nemam pojma sta da kazem... :ball2:
kazu ljudi sto su i 1.put izlazili da je ovog puta bilo teze.
bas je bilo detaljisanje, treba ti slonovska koncentracija da bi shvatio sta su hteli da kazu, t.j pitaju.
cekam 4tak, pa cu da vidim...
krivo mi je sto nisam zaokruzila jos 1 tacan odgovor, uzela mi prof. rad je bio kraj.
ostali?

lycos

tako sam i ja cuo..dosta detalja je bilo..i ovde su bili rigorozni..

josefina87

iskreno,nemam pojma ¹ta mi je taèno..pisala sam kako sam mislila da treba,pa videæemo!
èekamo èetvrtak! :roll:

Loptica

Bilo je dosta detalja,ali svi kazu da je tako uvek... Ja nisam bas dobro uradila,u tri grupe bi trebalo da imam po 5 tacnih,ali ove preostale dve grupe su kriticne.Mislim da cu ja to morati za jun malo bolje da utvrdim,nisam dovoljno obratila paznju na neke detalje...

Sole

jaooo, ne mogu da docekam taj 4tak!!!
jel' rekla prof. kad su rezultati, mislim u koliko sati?
ne secam se...

Loptica

Ja se secam da je rekla da je upis ocena u 10,a kad su je pitali za rezultate nasmejala se i rekla je pa isto taj dan!  :wink:

Sole

E, ljudi, izasli su rezultati!!! :V
ipak u sredu!
ako imate nekog na faxu, zovite da vam pogleda.
ja sam dobila 8 i presrecna sam!!! :V
'ajd, pa pisite kako ste prosli.

koliko sam shvatila za upis ocena ne pise nista, ali verovatno se podrazumeva ono sto je rekla na ispitu.

josefina87

hi,hi i ja sam polo¾ila! :luda
dobila sam 9 i presreæna sam!!
i ja mislim da je sutra u 10!

jeca87

Bravo devojke, svaka cast! Danas sam se samo susretala sa ljudima koji su pali, pa sam mislila da je generalno ispit lose uradjen... Ali ima ko ce da osvetla obraz!!!! :) :) :)

Sole

ako je to uopste dosta, otprilike 40 je popadalo od onih koji su ostali da polazu, ali medju njima ima i ljudi koji nisu izlazili.
u svakom slucaju, kazu kao da je bilo teze...
bitno je samo da je gotovo...
za ostale verujem da nece biti problem toliki da spreme lepo za jun, ali u kakve se detalje ulazilo, to je strasno, tipa mogao si da se zeznes ako je pisala velicina organele u mikro m, a ustvari su nanometri! straaasno!

josefina87

sla¾em se,ali æe ljudi za jun znati na osnovu na¹eg iskustva ¹ta da uèe!
ovde je bitnije uèiti detaljne gluposti nego razumeti pravi smisao lekcie! :roll:

zabica

moram samo da se slozim sa vama da je ovog puta bilo baaas detaljno i nijedno pitanje nisi mogao da kzes  a si 100% siguran, ma koliko ucili, jer je bilo bas i dvosmislenih i zeznutih pitanja. znaci pamet u glavu u junu...mada je to za mesec dana  :roll:

inace, polozila sam!

Pedja

Јел може неко да каже када имамо практични из биологије?

И чуо сам ,да немамо обнову вежби?

hulio_salinas

Na Institutu imas obavestenje kada je prakticni. Mislim da nece biti obnove, zbog toga sto je vezbaonica stalno puna i zato sto je vec 2 puta bila.