Biologija - ISPIT - Testovi, Pitanja, Lekcije

Started by mina_v, 02-02-2007, 12:22:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

josefina87

BRAVO MILI!!!!bruka-ja zaboravila da ti izlazi¹ :stid:

Mili

M@zz@

I ja se pridru¾ujem èestitkama...! Svaka èast!  :~

pipi_duga_carapa

mah ... polozila i ja ...

inace, stoji spisak tamo od juna, pa su samo nama dopisane ocene, tako da ko je zaboravio kod koga je ili nije siguran - moze da proveri (;
a upis je ostao za sutra od 10h ;p

shiky

Loptica

jeca87

I ja sam radosna zbog svih vas!!!!!!! :) :) :) :)

Nego, je l ima jos puno ljudi koji nisu polozili?

pipi_duga_carapa

ja mislim da nema ... kada sam pogledala onaj spisak - recimo da je kod vecine bilo ocene ... sigurno kod polovine ...
ali znam da sad u julu dosta ljudi nije ni izaslo ... kada su prozivali dosta ih nije bilo tu

ares

Ljudi ja sam prvi put sad izasao na Biologiju!Izgleda mi da je ne moguce poloziti i stvarno sam se malo ufrkisao iako mi je jos dva ispita ostalo!Zanima me moze li mi nekoka dati siguran savet sta da radim ovo leto kako bih je sigurno polozio.Imam utisak da je svima vama ipak malo sreca pomogla,ali ja nemam srece tako da .... :)Imali neko neku svesku ili nesto slicno!Kako da nabavim testove iz ove skolske godine?   CESTITKE SVIMA KOJI SU POLOZILI!!!!

P.S. Menjam tri ispita po izboru za biologiju uz moju doplatu!!! :K :K :K

jeca87

Ares, ja imam svesku i ispite iz proslih godina. Sto se tice ispita koji su davani ove godine, svrati do instituta pa ih pitaj da li mogu da ti daju ili da izbace na internet.

Pedja

A. brate ja cu da ti dam sve sto se tice biosa  :police:

josefina87

imam i ja gomilu nekih testova,mada ih nisam prelazila :>
ako ti treba,javi :wink:

BoJaNa M

Jel zna neko u koliko je sati ispit iz biologije 7-og? :help2:

maax

BoJaNa M

maax, sorry shto smaram, a jel ispit pomeren za 11. oktobar u 12h ili.. i jel to sigurno? :cvet