Uslovljeni Predmeti

Started by zabica, 08-02-2007, 00:07:46

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

pipi_duga_carapa

je l' to znaci da nista ne radimo ni ako hocemo francuski? ?:

Pedja

haha,samo u snovima

Ili kako ide ona pesma ''Samo u snu

hulio_salinas

Pipi, ne!

Francuski i engleski normalno startuju.

Ruski i nemacki ne startuju do daljnjeg.

pipi_duga_carapa

Quote from: hulio_salinas on 15-02-2007, 06:45:33
Pipi, ne!

Francuski i engleski normalno startuju.

Ruski i nemacki ne startuju do daljnjeg.

a mozemo ako hocemo sada da se prebacimo na francuski iako je semestar gotovo poceo?
(Kritika: moja drugarica hoce da se prebaci i posto nismo znali ni sta ni kako, ona je otisla do svog prof.-mentora (sa kojom se vec upoznala, dakle nije prvi put bila kod nje) da je pita da li moze da se prebaci? njen odgovor je prvo bio: 'i vi ste dosli mene to da pitate?' a zatim joj je rekla da ode do instituta za strane jezike i da tamo pita ... onda smo otisli tamo i nije bilo nikoga iako je bilo vreme koje pise za konsultacije ... i tako ...)

p.s. tnx (;

jeca87

Jao sto sam se zeznula sto sam odabrala engleski. Cula sam da ruski predaje neki dekica i da je kod njega debela 'ladovina!

Phenomenon

Gde se bira koji jezik zelimo da slusamo i kada?
Ruski bi otisao da slusam jedino ako dodje Ana Kurnjikova da predaje. U srednjoj sam ucio ruski i to je bilo najvece gubljenje vremena u mom zivotu, 4 godine sam ga ucio i znam da kazem tri pitanja. Ovako engl. bar nesto znam.

hulio_salinas

Koliko znam - jos se nismo izjasnili koji cemo jezik ucili. Ono sto smo popunjavali tokom prijema, nema veze. Tek treba da se studenti odluce za jedan strani jezik. Nemojte paniciti, to jos nije ni pocelo.

pipi_duga_carapa

zato sto smo mi culi da su kao par puta tokom semestra nam davali papir da se potpisemo koji jezik hocemo da pohadjamo ... ? a mi se ne secamo da smo to videli ;p ali nam svi tvrde kao da jeste ... ?

lane

Jedino èega se ja seæam je to da je kru¾io neki papir, ali je tu bio u pitanju samo nemaèki jezik.
Za ostale jezike, koliko ja znam, nije bilo ni¹ta!
A to kru¾enje papira je èista glupost!!!
Sigurno mora da postoji neki normalan naèin za izbor jezika!

hulio_salinas

Da. I ja se secam da je kruzio papir, ali nije bilo za sve, nego samo za one koji uce nemacki (valjda) ili tako nesto. Bio sam na svim predavanjima od pocetka semestra i nema sanse da mi je tako nesto promaklo.  :wink:

pipi_duga_carapa

Quote from: hulio_salinas on 16-02-2007, 11:25:01
Da. I ja se secam da je kruzio papir, ali nije bilo za sve, nego samo za one koji uce nemacki (valjda) ili tako nesto. Bio sam na svim predavanjima od pocetka semestra i nema sanse da mi je tako nesto promaklo.  :wink:
i mi smo bile na 90% predavanja i nama je bilo cudno da nam je promaklo ;p
tnx (;

zabica

sto se tice stranog jezika uvek mozes da se prebacis! na oglasnoj tamo kod uvoda pise da se mozes prebaciti na drugi jezik kad kod hoces sve do ispita, pa ce valjda to da bude i za nas...

tako da ne brinite oko izbora predmeta, niko vas ne moze naterati

pipi_duga_carapa

Quote from: zabica on 16-02-2007, 20:53:07
sto se tice stranog jezika uvek mozes da se prebacis! na oglasnoj tamo kod uvoda pise da se mozes prebaciti na drugi jezik kad kod hoces sve do ispita, pa ce valjda to da bude i za nas...

tako da ne brinite oko izbora predmeta, niko vas ne moze naterati
hvala ((;

lane

A je l' postoji neka procedura za izbor jezika, ili se samo pojavi¹ na predavanjima onog jezika koji si izabrao?

Pedja

Ja i ne znam kada sam se opredelio za taj Jezik  :hmm