Statistika u farmaciji

Started by hulio_salinas, 19-02-2007, 02:09:35

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

lycos

Quote from: hulio_salinas on 30-03-2007, 12:27:26
Popravni iz Statistike je u utorak 10.04. (mislim u 14h)
Ako neko ima vezbe, zamenice grupe... Drugacije nije moglo.

dobro,OK je termin,a za vezbe cemo se snaci..

hulio_salinas

Quote from: Sole on 30-03-2007, 15:42:03
ok, hvala na info, lepo sto ste nam i to negde uglavili! nego, cula sam da cemo mi koji imamo analiticku petkom, imati nadoknadu za Veliki petak u neki utorak(mozda bas u vreme popravnog), pa te pitam da li je to tacno? ;-)

Jeste. Te vezbe nadoknadjujemo u utorak 10tog. Ali sta da se radi. Moramo menjati grupe.

ares

Znaci em sto ove asistentkinje pricaju samo tako nego i smanjuju bodove postenim ljudima :K.Znaci debele ima da setaju sledeci put bar 2 km. Onu mrsavu necu da diram :K ali ove dve dusu cu im uzeti  :djavo puc puc puc. Tek ce da vide kako  se prica :djavo :djavo

Bojana 153

To su ti teske traume iz detinjstva...neizlecive...  :wall:

zabica

ares nemoj sa tako surovim recima da nastupas! Slazem se da je bas bedno to sto rade, smanjivanje poena i to na kakav nacin, ali sta nam vredi da pricamo o tome kad mi necemo tu nisto promeniti, zar ne?

ponovicu ovo:
Quote from: Bojana 153 on 02-04-2007, 14:47:37
To su ti teske traume iz detinjstva...neizlecive...  :wall:

lane

Слажем се да стварно није у реду да то раде!
Мислим да је стање на важбама (мислим што се тиче тишине/галаме) сасвим ОК и да они који проговоре коју реч сигурно не сметају осталима...
И стварно делује да неке особе (асистенткиње, посебно једна, сви знамо која) живе за тренутак да неком смање та два поена. чак и за неку глупост... :roll:
Нико ни не примети да неко прича док оне не дођу до те особе!  :hmm Стварно страшно! .grins.
То би требало да се ради ако претерујемо са причом и ако је стање неподношљиво, а не због једне речи!
Опет, ми ту ништа не можемо...

Али да, Арес, твој пост је био превише  :djavo!

Sole

ljudi, nema vas nigde!
e, jel' sutra u pola 3 popravni?;-)

hulio_salinas

Sole

znaci, ne mogu da verujem i dalje u ono sto se dans desilo na popravnom!
prvo su nas setkali za sat vremena, a onda dali nesto sto nema veze sa onim sto smo radili!!!
i sta je bre ono, p? kao neka verovatnoca, a nigde je nismo ni radili.
zadaci i pitanja su bili samo tako uzasni, neki logicki, pitanja za razmisljanje,  Boze me sacuvaj! jel' to statistika?
ne znam ljudi sta vi mislite, ali gori popravni nije mogao da bude. ja jesam sve pokusala da uradim, sem onog p sto sam se izlupalaa, ali bilo je neverovatno!
znam da iz mene govori bes, ali to je bas zato sto sam ucila i bazirala se na prethodne testove, primere, a ne ono sto 100% nece biti.. ;-(

=============

neki ljudi pricaju da ce navodno oni koji su pali prvi deo u ponedeljak raditi samo 2., a kao 1. im ostaje za jun?
i opet ono staro, ako 3x padnes kolokvijum, zavrsio si svoje...

zabica

Quote from: Sole on 10-04-2007, 11:20:15
znaci, ne mogu da verujem i dalje u ono sto se dans desilo na popravnom!
prvo su nas setkali za sat vremena, a onda dali nesto sto nema veze sa onim sto smo radili!!!
i sta je bre ono, p? kao neka verovatnoca, a nigde je nismo ni radili.
zadaci i pitanja su bili samo tako uzasni, neki logicki, pitanja za razmisljanje,  Boze me sacuvaj! jel' to statistika?
ne znam ljudi sta vi mislite, ali gori popravni nije mogao da bude. ja jesam sve pokusala da uradim, sem onog p sto sam se izlupalaa, ali bilo je neverovatno!
znam da iz mene govori bes, ali to je bas zato sto sam ucila i bazirala se na prethodne testove, primere, a ne ono sto 100% nece biti.. ;-(
=============

neki ljudi pricaju da ce navodno oni koji su pali prvi deo u ponedeljak raditi samo 2., a kao 1. im ostaje za jun?
i opet ono staro, ako 3x padnes kolokvijum, zavrsio si svoje...

sto se tice popravnog, jeste bilo drugacije od prvog kolokvijuma, ali pitanja su bila ok, bas za razmisljanje. Nije bilo nista preterano tesko, nego samo zabibereno  8)
sto se tice onog "p" ni ja to nisam znala na sta se odnosi. Neki ljudi su uradili i to, dakle - ucili smo.

ovaj podvuceni deo - nemoj to nikad da radis. Tako sam i ja par puta radila i naucila sam mehanicki da radim, a cim ti promeni malo ti se pogubis... :roll:

za ponedeljak si u pravu, polaze se samo drugi deo, a onda prvi deo u nekom od sledecih rokova...

lycos

onaj zadatak 'covek ima vise nogu od prosecnog broja nogu svix ljudi na zemlji'-tacan odgovor je pod A-iskaz je tacan. mada cisto sumnjam da je iko to zaokruzio..

Sole

ma ok, jasno mi je da je glupo ocekivati da daju isto , slicno ili sta vec, ali sam pomislila da ce biti tendencija kao iz svih ostalih predmeta, da sto vise ljudi polozi, ali nema veze... sta je tu je...

zabica

pa da, to bi trebao da im bude cilj, ali...

Quote from: lycos on 11-04-2007, 02:51:06
onaj zadatak 'covek ima vise nogu od prosecnog broja nogu svix ljudi na zemlji'-tacan odgovor je pod A-iskaz je tacan. mada cisto sumnjam da je iko to zaokruzio..

skoz sam se zbunila kad sam videla sta je tacno  :shock
pa kaaakooo tooo  :hmm

i ja cisto sumnjam da je neko to zakljucio  :roll:

lycos

covek ima dve noge.. a neki ljudi imaju jednu,ili nemaju uopste..
kada sam video zadatak,mislio sam da se neko zeza sa mnom..

zabica

ne znam... po meni ti ne mozes da znas to dok ne vidis tacan broj ratnih vojnih invalida, i ostalih koji spadaju u tu grupu...
ma morbidnost!  :wall: