Analiticka hemija I

Started by hulio_salinas, 20-02-2007, 02:16:16

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

pipi_duga_carapa

nama danas asistentkinja reche da cje rezultati biti verovatno pochetkom nedelje, poshto cje krajem verovatno biti popravni ?:

hulio_salinas

Ne plasite se, nece biti tako. Popravni ce biti posle Uskrsa. Ne moze ranije.

whatever

Ja se jedino plasim da ako bude posle Uskrsa ne dodjemo u situaciju da one ne stignu da pregledaju kolokvijum (ovo kazem zato sto, ako dobro shvatam, druga godina tek sada dobija rezultate kolokvijuma koji su radili pre vise od mesec dana) i da onda zbog predispitnih poena izvisimo za izlazak na ispit u aprilskom roku, ali dobro, `ajde da ne prenagljujemo.

zabica

bice rezultati u toku nedelje, ne dizite paniku!

Maja D.

Hulio, profesorka Stankov je poku¹ava da te naðe danas... Budi ljubazan pa joj se javi...
Relativno je hitno kako je rekla...

mushu

Da li ima nade da ovaj put dobijemo malo ranije ispitna pitanja?

pipi_duga_carapa

rekoshe mi danas da su na konsultacijama rekli da je popravni 15. ... veselo ... (:

hulio_salinas

Majo, hvala. Znam o cemu se radi. Hvala.  :cvet

Mushu, Marko Bivolarevic, predstavnik za smer Medicinski Biohemicar, ce otici danas na institut za Analiticku hemiju i traziti ispitna pitanja. Ako su sastavili pitanja, dobicemo ih danas. Ako nisu na ovaj nacin cemo im dati do znanja da nam to treba sto pre.  :cvet

jeca87

Je l tacna pricica da je sve pregledano i da je polozilo 50 ljudi, pa da ponovo pregledaju da bi snizili kriterijum...?

Sole

znaci, sad mi upravo drugarica javlja to isto sa vezbi, samo bez ovog drugog dela da ce sniziti kriterijum, ali ako je stvarno tako, pa jos 50 ljudi, mislim da bi trebalo, ali to nije do nas.  :(

whatever

Ove informacije nisu potpuno tacne. Jedan kolega je danas tokom vezbi neobavezno svratio do Instituta i situacija je trenutno takva da se uopste ne zna ko je prosao, ko ne. Kolokvijumi su nacelno pregledani medjutim ostaje usaglasavanje profesorki po pitanjima principa bodovanja nakon cega ce se jos jednom proci kroz sve kolokvijume. Naime, ne postoji nacin da se ode, je l`, ispod onih obaveznih 60%, ali ce profesorke videti da boduju i delimicno tacne odgovore, sto inace nije praksa. Rezultati su u cetvrtak, i do tada su sve samo spekulacije i ne treba dizati paniku.

Bred

Da, one uvek moraju da uskladjuju bodovanje... :roll:

jeca87

Da, da, kad sam cula onu (gore napisanu) informaciju, predpostavila sam da se radi o tome, posto svakako moramo imati onih 15-16 poena (koliko vec, nisam sigurna).

Sole

rezultati iz analiticke sutra u 14h. ;-)

zabica

hoce li biti rezultata na etu?
danas nisam na faxu...