Fizicka hemija

Started by hulio_salinas, 20-02-2007, 02:24:43

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

shiky

na kelvine su opet dodavali 273...

drakon_3

Quote from: shiky on 20-05-2007, 07:08:20
na kelvine su opet dodavali 273...

pa u tome i jeste greska  - ili su napravili gresku u tekstu zadatk i umesto celzijusa uneli kelvine

shiky

Pa da,na to sam i mislila :cvet

jeca87

A sta inace treba da se stavlja? Kelvini?

drakon_3

Quote from: jeca87 on 20-05-2007, 07:18:19
A sta inace treba da se stavlja? Kelvini?

Da, trebaju kelvini

Pedja

Поправни из термодинамике је био претежак,да је дошао и Исак Њутн па га не би решио.  :ball2:

Sole

kinetika je data koliko mi se cini skoro sve sa slajdova, tako da tu stvarno, bez ikakvih zamerki.
nije bilo tesko toliko.
malo mi je stvarno preterivanje ono da treba da vices iz 75.reda sta ti nije jasno!
razumem da ljudi sa fizicke zele da ispadnu sto koretkniji, ali tako cini mi se, samo narusavamo koncentraciju ljudi koji u tom trenutku rade kolokvijum.
vi ljudi, kako ste uradili? ;-)

lane

Ја сам ОК урадила, мислим да су опет испали коректни што се тиче овог колоквијума...

Сад, како Пеђа каже, не знам шта је било са тим поправним колоквијумом...

lycos

ja ok,prolazim sigurno!

hulio_salinas

Maksimalno korektan kolokvijum. Nisam primetio ni jedan "zavucen" zadatak. Sve sto je prof Mara Aleksic rekla da ce doci - i doslo.

Jedna velika pohvala za ovaj institut.  :pljes:

U hodinku sam cuo: "Eh da su svi kao sa fizicke hemije..."  :hm

lycos

Quote from: hulio_salinas on 21-05-2007, 01:24:49
"Eh da su svi kao sa fizicke hemije..."
ex, kad bi bilo tako :K

Loptica

E Hulio,jedno pitanje. Sta ce biti sa onima koji nisu polozili ili nisu izasli na oba kolokvijuma? Postoji li neka mogucnost da se sve polaze na ispitu ili da se organizuje neki popravni ili ni jedno ni drugo?

whatever

Kolokvijumi su deo predispitnih obaveze, tako da ne mozes da izadjes na ispit dok njih ne polozis... Bar ja tako mislim...

jeca87

I ja cuh da je popravni bio mnogo tezak, a sto se tice kinetike, proslo je ok...

biwi

sta ce biti sa onima koji slucajno padnu 2 kolokvijum?