Fizicka hemija

Started by hulio_salinas, 20-02-2007, 08:24:43

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

lycos

shiky,jeco-citajuci vase postove sxvatio da su i meni skinuli bukvalno na istim stvarima...hemisorpcija-hemijske grupe,nepovratan proces, parcijalni pritisak..
i ne mogu da verujem..

sta su te asistentkinje umislile ?!?!?! jos trebaju one da greju stolicu da bi dogurale do onog ranga na kome misle da jesu :! kre*ENI :!

Sole

Prof. Kuntic svaka cast!
ona je zena zmaj, kako objasnjava, kako se ponasa i postavlja prema studentima, stvarno je za svaku pohvalu!
ali, ocigledno da su asistentkinje te koje su malo...
ne zelim ni da pominjem tehnicarku koja nas je bas uvredila na jednim vezbama i bila strasno neljubazna svaki put kad sam svratila na institut.
;-)
ocigledno je da problem postoji i da ga moramo resiti ili bar pokusati da resimo u sto kracem roku, da posle ne bi bilo svasta!;-)

lycos

bolje da nisam citao ovo, kako sam se iznervirao, pa to je izivljavanje..
:djavo    :djavo    :djavo    :djavo    :djavo    :djavo  :! :! :! :! :! :! :!

Sole

gori vatra sad u nama   :trfr:

Mili

Prof. Kuntic nam mozda jeste izlazila u susret do sada, ali ona nije nikome htela da digne broj bodova  :! A ja sam bila prisutna kada je prof. Mara podigla bod jednoj devojci, jer joj je falilo za neku ocenu....

Pedja

Vadever profu Kuntic ne mesa niko,ona sta je rekla to je bilo.

Mislim da si upravo ispricao moj primer,kada sam ja pokusao da se objasnim sa asistentkinjom a ona mi kaze,sta se ti ubedjujes samnom ja sa Doktor Fizickih nauka  :shock

I tada je dosla prof Mara i rekla mi,Pa neko mora biti na granici  :hmm  a005

Ali ne moze se protiv svih ipak oni bolje znaju fizicku hemiju bolje od mene.

whatever

Quote from: Mili on 03-07-2007, 14:40:26
Prof. Kuntic nam mozda jeste izlazila u susret do sada, ali ona nije nikome htela da digne broj bodova  :! A ja sam bila prisutna kada je prof. Mara podigla bod jednoj devojci, jer joj je falilo za neku ocenu....

Ствар је у томе да ми не треба да тражимо да нам се било шта удели, него да свако добије колико је заслужио, али да нас испоштују у тој мери да када неко пита шта је погрешио (овај пример који сам дао јесте Пеђин, али је било још таквих) да добије сувисао, сталожен и аргументован одговор а не да се асистент брецне на њега, опходи према њему као да једва чека да му види леђа и да има став као да му притом чини услугу што га је уопште примио. Асистенткиње су се данас понеле на начин који ће само њима служити на част, остаје ту јул, и надајмо се мало више разумевања...

Е и да, тај доктор физичких наука би требало да зна као се заокружују бројеви - 23,5 се заокружује на 24 јер је 3 непаран број после ,5 - или су нас обманули на физици :) Не сумњам ја у њену стручност, него ме занима само зашто је игнорисала ту чињеницу, али `ајде, шта је било, било је...

shiky

Naravno da ne trazis da ti se udeli,ali i ne da ti oduzmu poene jer si pogresio u gramatici,ili nisi napisao prosto prosirene recenice!Pa ovo je jedna nauka,a u nauci nisu porebna filozofiranja vec egzaktne cinjenice!I jeste jako ruzno bilo od asistentkinja ono ponasanje...ja sam stvarno na savim lep i smiren nacin pitala,jer mi nije jasna moja greska,a ona je krenula u akciju kao da sam joj ne znam ni ja sta rekla...

Bred

Pa jos veci je problem sto se asistenti tako ponasaju na institutu ciji je profesor prodekan za nastavu?!?!
Dalje necu nista da kazem , znam da ovo citaju pa ce sami da ukapiraju :wink: :)
Treba da vasi predstavnici porazgovaraju sa njima. Ako ste svi dobro uradili, onda treba da vam i daju dobre ocene a ne vestacki, izmisljajuci nepotkrepljene fraze, pokusavaju da vam snize broj bodova i krajnju ocenu.
:1 :nene:

shiky

Quote from: Bred on 03-07-2007, 15:45:39
Treba da vasi predstavnici porazgovaraju sa njima.

Javi se Hulio,javi se Zabice! :> <a href="http://plugin.smileycentral.com/http%253A%252F%252Fwww.smileycentral.com%252F%253Fpartner%253DZSzeb008%255FZNfox000%2526i%253D23%252F23%255F6%255F107%2526feat%253Dprof/page.html" target="_blank">SmileyCentral.com" border="0

Bojana 153

he he... sad mi je jasno sto sam pala... dobro je sto nisam isla, samo bih poludela!  :djavo No comment!

Phenomenon

Jel postoje slucajevi kada je student otisao na institut da pogleda rad, i da su mu posle njegove intervencije profesorke podigle za ocenu vise?

Ja nisam hteo da gledam rad i trazim  neke extra poene, polozio sam i nisam izgoreo po glavi da trazeci dodatne poene nadju jos neku gresku i da posle na*ebem. Ali sad kad cujem vas, na cemu su vam skidali... Uzas!

@ Pedja: Za u buduce da znas, 23,5 se zaokruzuje na 24 osim ako i samo ako nije u pitanju fizicka hemija. :)

Bojana 153

Kada je potvrdjivanje fizicke? Sad sam se setila..

choko duo

DANAS I SUTRA OD 9 DO 11

Bred

samo da podsetim, ispit je 12.7.:wink: