ko je za da se ukine naslov c.z. najvece sportsko drustvo u nas

Started by farmaceut10, 22-06-2006, 19:49:40

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

farmaceut10

Mislis tolerancija
Ajde polako nemoj da ste nervozni ,Vladimire zavrsices fax i sve ce biti u redu
Ajde kako mogu da se odregistrujem pa da vama vise ne smetam
P.S.Vladimire bas si me strucno izgrdio a odkud znas da ja uopste studiram i koliko godina imam

vladimir

Quote from: farmaceut10 on 24-06-2006, 12:15:20
Mislis tolerancija
Ajde polako nemoj da ste nervozni ,Vladimire zavrsices fax i sve ce biti u redu
Ajde kako mogu da se odregistrujem pa da vama vise ne smetam
P.S.Vladimire bas si me strucno izgrdio a odkud znas da ja uopste studiram i koliko godina imam

Nije poenta da se "odregistruje¹", veæ da na civilizovan i kulturan naèin suoèi¹ svoje argumente sa drugima.Daleko od toga da nam smeta¹, samo nam je posao da skrenemo pa¾nju èlanovima koji se ne pridr¾avaju Pravilnika na to. :)
Ako ba¹ ¾eli¹ da se "odregistruje¹", ima¹ u Profilu pod Akcije opciju "Ukloni ovaj raèun", mada to niko ne tra¾i od tebe. :wink:
Izgrdio sam te struèno jer mi je to posao ovde, sasvim mi je nebitno koliko godina ima¹, a i kapiram da si se svojevremeno aktivirao na nekim temama na 3. godini pa sam povezao sa tim da ima¹ neke veze sa fakultetom i studiranjem.Unapred izvini ako sam te na bilo koji naèin uvredio mojim postom. :)
P.S. Kad me veæ proziva¹ zbog reèi "tolerabcija" ( koju sam u brzini napisao zameniv¹i tastere B i N koji su na tastaturi jedan do drugog ) mogao bi i da nauèi¹ da se ne pi¹e "odkud" veæ "otkud"-jednaèenje suglasnika po zvuènosti, glasovna promena koja se uèi u V razredu osnovne. :wink:
Pozdrav! O0

Vampire 666

Vlado, aj brishi ovu temu...bezvezna rasprava koja nikud ne vodi...i bezveze troshi prostor na serveru...

nasty girl

ni ja ne navijam za zvezdu ali se u potpunosti slazem sa Vladimirom....

vladimir

Quote from: Vampire 666 on 24-06-2006, 14:30:31
Vlado, aj brishi ovu temu...bezvezna rasprava koja nikud ne vodi...i bezveze troshi prostor na serveru...

Kako mi se cini, bice tako na kraju.

yeca

trinity

nemoj molim te to ce onda izazvati revoluciju
Kapiram da on i nije toliko los...
Vremenom ce shvatiti kako treba da se ponas na forumu

vladimir

Bred

Farmaceut10, dovedi se u red ,mislim da sam ti skrenuo paznju na to  i na starom  forumu. Nemoj nikog da PROZIVAS i pljujes bez razloga i bice ok