pAnIkA i staa ako ...

Started by anaj, 13-04-2007, 12:57:25

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Girl

Da ne bi bilo offtopic, o datumu prijemnog i slicnom mozemo da pisemo u drugoj temi - 'Datum pocetka prijemnog ispita'.  :wink:
P.S. Da, iz Medicinske sam i bas nam je kasno ta proslava, vec se zezamo da cemo te veceri poneti knjige i ponavljati, onako naglas svi!

_sanja_

jos vrlo malo vremena je ostalo a ja imam osecaj da nista ne znam... zastoooooo????   :help2:

Girl

Nemoj toliko da brines, jesi li presla sve zbirke i je l' ti sve jasno?

_sanja_

ma organsku jos nisam zavrsila, a iz matisa analiticku pojma nemam  :( ... Girl , a ti ne ides na ove pripreme na faxu?  jel se spremas negde ili sama ucis?? 

Girl

Jao, pa nije to uopste strasno! Organsku ces brzo zavrsiti, a analitickoj se posveti nekoliko dana, uzmi privatan cas ako ne razumes neki zadatak, a pred prijemni nedelju-dve uzmi samo isponavljaj sve sto si do tad uradila. Pretpostavljam da ides u gimnaziju, tako da samo spremas maturski rad => imas vremena za prijemni. Veruj mi, uopste ne treba toliko da panicis!
Ne idem na pripreme, mislim da mi to ne bi pomoglo puno. Idem na privatne casove i trudim se da sama uradim sto vise. Mada... ozbiljno nisam pocela da radim, jer imam da spremam odbranu struke, izborni predmet ( matematika )... matursko vece ( 20. ! ) Krajnje je vreme da se uozbiljim!

Bla_bla_blaaaa

aaaaa.....ni ja bas nemam pojma....Matis nisam bas sve presla...Nesto po nekoliko puta, a neke zadatke otprilike ni procitala nisam....A valjda ce biti sve ok...

Bred

pa predji sve zadatke, imas jos vremena... :wink:

igrackica

Klinci, ne ludujte, pa svi smo mi kroz to prosli! Matis je uvek bio laganezi, naravno kome je to islo u gimnaziji, ja se secam da sam to spremila u rekordnom roku i da nisu davali one kilometrazne zadatke. Sto se hemije tice uvek je bas lako resiti veci broj pitanja, a oko onih par imas malo da se pomucis. Ja se secam da 15 dana pred prijemni nisam izasla iz kuce i da sam opusteno sve naucila, pre toga matis nisam pipnula, a hemiju sam mozda presla jednom. Cak nisam isla ni na pripreme na faxu. Bice vam smesno kad to prodje, verujte mi na rec. A onda najludje i najduze leto u zivotu, videcete i sami!

lycos

Quote from: milenav on 04-06-2007, 16:45:00
Bice vam smesno kad to prodje, verujte mi na rec. A onda najludje i najduze leto u zivotu, videcete i sami!
ziva istina ! kada vam dodju na prvoj organska I i II..

Cecilly

Ako ce nekome da bude lakse,ja matu jos otvorila nisam. Mada,dok sam listala zbirku,zadaci mi nisu izgledali teski. Ali mata mi dobro ide,tako da se ne brinem. Sto se tice hemije,presla sam neorgansku,bas detaljno,sa profesorom,jer mi vecina stvari nije bila jasna. Sad radim organsku i planiram da je zavrsim do 15.og da bih mogla da predjem jos jednom sve.
Obaveze u skoli me tek cekaju,ispiti i odbrana mature,a matursko vece je tek 23.
Mala panika postoji,i mislim da je dobra jer me tera da radim vise. :)

Ali bice sve ok! 8)

_sanja_

jao ja sam od danas slobodna:) konacno!zavrsila sam sve u skoli...danas sam maturski ispit polagala...sva sreca sve je super proslo..i matursko vece mi je proslo...ostaje samo prijemni!nadam se da cu konacno sesti da malo ozbiljnije radim!   :loptica

Girl

Cecilly, u kojoj si skoli? Meni iz matematike ostala trigonometrija, analiticka i binomne formule = oblasti koje bas i ne znam i nisam ih do sada presla. Hemija - organsku jos nisam presla, mada sam u januaru 'presla' celu knjigu ( 3. god. gimn.) sa prof. i ne secam se skoro niceg, zaista. A matura...??? Sa skolom bih definitvno zavrsila 13. I sad, hocu li stici lepo sve da predjem? Hm...

Cecilly

Ja sam u V gimn.
Koliko vidim,tu smo negde,u istoj poziciji...al ne brini se,precices sve. Sad zapni sto vise mozes,a posle 13og se ne dizi.
Verujem da je tesko,ali jbg...
Samo hrabro!! :wink:

katarina

Eh kako cete se slatko smejati ovome za 4 godine:)

Bred

cekaj katarina prvo da poloze :wink: