Histologija

Started by Sole, 25-04-2007, 20:05:55

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

lycos

jeco to nam je tacno- mikrofilamenti !
na onoj slici sta je trebalo obeleziti -prvi sloj ?

whatever

Није микрофиламенти тачно. Интермедијални филаменти је тачно, пише у књизи нешто ткивна специфичност интермедијалних филамената се користи у патохистологији... и пише да су у зависности од структуре карактеристични за нека ткива.

Да, ја сам имао горњи (први) слој надбубрежне жлезде, и то је стратум гранулозум.

lycos

meni je par ljudi potvrdilo da sto posto jeste.. al' dobro, nebitno... samo i s tim da zavrsimo..

zabica

nije bilo bas naivno, ali ipak nije ni bilo sad nesto sto nismo radili. Ko se oslonio na praktikum, taj se oslonio i na manju ocenu, tako da...

ocemo rezultate na netuuuu....  :police:

Bred

Quote from: zabica on 21-06-2007, 17:45:49

ocemo rezultate na netuuuu....  :police:
haha :K

Elem cujem da ste se zalili jer vam profa nije uracunao predispitne poene?

hulio_salinas

Dve stvari:

1. Profesor je rekao da dolazi SVE iz knjige i naveo strane u knjizi na kojima se nalazi ono sto je on predavao. Ono sto nije predavao takodje moze doci na ispit.

2. Profesor je napravio gresku. Izbacio je rezultate samo sa ispita. To nisu konacne ocene. Na te poene (ocenu) ce svima dodati predispitne poene, pa ce konacna ocena biti drugacija. Do ponedeljka ce ispraviti gresku.

Ovo je zvanicna informacija.

Sole

da, da, ok.
pa, superiska!
jel' ipak dolazimo od 9-11 u ponedeljak? ;-)

josefina87

ja æu doæi oko pola jedanaest..do tada æe sve valjda biti re¹eno,pa samo da upi¹em ocenu!

hulio_salinas

Sole, zasto bi se bilo sta menjalo?

Sole

pa, nemam pojma...
mozda zbog toga jer treba profesoru vise vremena da to ispravi, ne znam...
zato pitam.
ali, ok ako i dalje stoji ponedeljak od 9-11!
;-)

zabica

Da li svi imamo max predispitnih, odnosno max s vezbi a oni sto su isli na predavanja + te poene?

Bojana 153

Zapce, ja sam shvatila da svi imamo maximum (60 poena)... Neka Hulio= :police: to potvrdi!

hulio_salinas

Svi koji su bili na svim vezbama i koji su sve vezbe overili - imaju 60 poena.

Za ostale ne znam koliko ko ima.

Bred

Konacne ocene sa predispitnim poenima bice istaknute do 29.6.
Danas se nisu ostavljali indexi za upis ocene upravo zbog toga.

Phenomenon

A kada trebaju da se ostave indexi? Hoce li izaci neko naknadno obavestenje o tome ili je vec izaslo?