Caffe "Spider pig" (kod Praseta na kafi)

Started by pig_am_am, 29-07-2007, 16:17:29

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

marer_86

Quote from: Wlada on 22-03-2008, 08:23:52
Пиги, ево да ти поклоним једну сличицу...за сваки случај.
Па ти је окачи негде на спрату...

(http://img227.nono9.us/my.php?image=gremlinsk5.png)
a u potpisu pakijas! :smekerica: :K :ziveli

Smrda

hahahhahahhaha
spring!!!!ne verujem,pa ovo je luda kuca...hahha..
dajte nesto da se osvestim ovde... :~
od kad ja nisam bila...leeeeleee..ne snalazim se.eeeee :roll:

marer_86

Smrda

moze,vala..i da ide zivot!!!
hvala macane,ajde nazdravi i ti sa mnom!!!
pa da se obeznanimo...izgleda da je ova kafana ovde postala nuzda!!! :>

marer_86

laclaire

Da i ja castim jednu turu pre nego sto odem definitivno  :ziveli  Druzicemo se na nekim drugim realnim i virtualnim mestima, pozdrav za sve goste i gazdaricu  :cvet

Bla_bla_blaaaa

Smmmmmrrrrrrrc....ne volim rastanke, gde idete svi?  Na facebook  .blah. :hmm (samo sto tamo necu znati ko je ko...:()

Pigi bre nije smesno ono sto sam pisala tamo, ozbiljna sam, kad cemo znati dal smo upali na monopol  :K

Smrda

Quote from: laclaire on 22-03-2008, 08:43:14
Da i ja castim jednu turu pre nego sto odem definitivno  :ziveli  Druzicemo se na nekim drugim realnim i virtualnim mestima, pozdrav za sve goste i gazdaricu  :cvet
nema ti gde da mrdas..jedva da te i ovde vidjam..znas!!!
polako,svi cemo zajedno da krenemo..do tad...imamo bar kafanu odje!!! :~ :~
ajde,cugnite koju,a marer ce da zapeva...(tad cemo verovatno da odemo :> )

marer_86

pa da pocnem? :K
laclaire lepo ti je rekla smrda! :nene:

Bla_bla_blaaaa

Imas repertoar ili idu muzicke zelje? :K

Smrda

ma ima ceo repertoar...ali ajd,moze i narucivanje,pa da pevaljka medj nedra zadene!!
:K

marer_86

numera - derem se do promuklosti! prva i jedina! :ziveli

SLATKIS

Videh da se ne¹to svi opra¹taju,pa da i ja ne¹to ka¾em!!!!!

Vratih stari avatar,jer se veæini on svideo pa kada uðete u neku temu setite se slatki¹a(pigi slonèe grli mene a kada postavim na forum neæe,valjda i ono misli kao i ja).

Forum napu¹tam(ulaziæu samo informativno) jer kad se ukljuèih bilo je zabavno i lepo je upoznati ljude istog mi¹ljenja.Meðutim,forum je izgubio svoju èar i mnogo je dosadno.Nemojte misliti da ovo ima neke veze sa ovim modovima jer ja te ljude i ne poznajem i ne interesuje me.

Jedino ¹to mi je drago ¹to upoznah kuckajuæi neke dobre i zabavne ljude ¹to ovako,¹to lièno.

Ljudi moj vam je savet malo manje politike i svaðe,to nikuda ne vodi.Ako ste za nekoga glasali da vodi zemlju pustite ga da radi svoj posao.Manje mislite o materijalnim stvarima jer one dolaze i odlaze.Svaki dan razmi¹ljajte pozitivno i nedozvolite da vam i¹ta pokvari planove.

Pozdravljam puno Pigi koja me je uvek zasmejavala,Jass koja je prva odgovorila na moj prvi post,Bla pozitivnu i dobru osobu,Darkera mraènog :K,Pauèicu koja je pila samnom kada mi be¹e najdosadnije,Alfia dobrog druga koji je tu da mi poka¾e svet iz drugog ugla(pesimisto) :happy:,Mashrum zbog njenih dobrih sme¹nih slika,Ayrtona Sennu mog zemljaka i izvrsnog instruktora i mnoge mnoge druge...

Patetièno zar ne,ali tako je. :ohwell:

Kao studenti farmacije treba da se vi¹e bavite svojom stukom i da vi¹e tema bude o farmaciji i medicini,a ne o politici.

Pozdrav Pigi,izabrala sam ba¹ tvoju kafanu da ka¾em ¹ta imam jer mi tu be¹e najlep¹e(zna¹ u onom mraènom kutku tvoje kafane).

S ljubavlju va¹ SLATKI©

SPRING

Smrdulence, bese sve drugacije nekad kad smo se ovde kuckale...  :cvet

Those were the days, my friend...  :friend:

tarantulica

Slatkice, sve si rekla kako je  :Bog

:cvet za tebe, da ne budes tuzna  :cvet

P.S. Prijavi se u grupu FID - izlet u Vrsac na Fb-u!  :wink: