Letovanje U Hrvatskoj

Started by katarina, 08-07-2006, 20:21:50

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Coolgemini

.....Super si ovo ispricala i ja se u potpunosti slazem sa tobom :! :! :!...ovo je bilo cisto realno opisivanje situacije i mozda i zalost sto mi zaista,mada su to teska posla,mozemo stici nasu dragu bracu... :roll:...to da li cemo ih stici,ne zavisi toliko od nasih mladih i od prirodnih bogatstava koje imamo,vec od jednog sloja ljudi koji na zalost trenutno upravljaju nasom zemljom i koji se uopste ne trude da pomere nasu drzavu za korak napred...Nasi mladi su najbolji i nas mentalitet je neprevazidjen( u tome se potpuno slazem  :wink:) i znam da se duh najjaceg balkanskog naroda nikada ne moze pobediti :/..potencijal koji mi imamo niko ne moze zameniti i ja se nadam da ce on jednog dana biti osvetljen :L  :L

yeca

Da, ali i ti koji su sad na vlasti æe jednom otiæi, pa æe doæi neki novi koji æe mo¾da biti isti.... a mo¾da i neæe... a i ne moramo stalno svaljivati krivicu na nekog drugog...
Bitno je da svaki pojedinac povuèe bar jedan potez (ZA ONE KOJI ÈITAJU OVOGA TRENUTKA OVU STRANU, NEKA PRELISTAJU PRETHODNU) od veæ navedenih pa æe uz njega bar neko isto uèiniti, a onda æe nas biti vi¹e...
Pa nije leto samo za more stvoreno... Tu je i planina i banja i neki manastir i neko arheolo¹ko nalazi¹te... ma mislim, bar u Srbiji svega toga ima...
INICIJATIVA JE NAJVA®NIJA!!!
pozz

Al-Jasmina

Yeca je potpuno u pravu! :loptica

Ja se secam iscrpnih predavanja na geografiji u gimnaziji kada nam je profesorka
pricala da su srpski aduti:
:smile:
TURIZAM
PUTEVI (TRANSPORT)
POLJOPRIVREDA

:loptica

Ali ovde su se vechito sredstva raspodeljivala tako da profitabilne stvari
pokrivaju gubitke nekih neprofitabilnih grana
da se radnici ne bi bunili... :F

IZVINJAVAM SE na offtopicu! :embarrased:

E sad natrag na temu..
Volim more...
ali me je sramota koliko bolje poznajem susedstvo od sopstvene kuce  :embarrased: :ohwell:
Medjutim imam jaku predrasudu spram kvaliteta usluga na mnogim mestima po Srbiji  :P

SandraD.

ne znam,ali svi nesto u poslednje vreme hvale Hrvatsko primorje,a i kazu da je prilicna guzva....ja sam bila nekada davno u Umagu,ali nemam zelju da ponovo odem.Meni je more,more,pa bilo ono hrvatsko,crnogorsko ili grcko,samo ne volim nesto bugarsko,nekako nemam utisak da je to more,nego vise kao reka,onako iz ravnice pa pravo u more......

Al-Jasmina

:) telepatija na delu!!!!!!!!

Ja isto imam utisak da je neki bugarski chobanin napasao ovchice
kad ono odjednom GLE MORE!!!!

:happy:

Coolgemini

Neko mi je rekao da iz Crnog mora ponegde rastu kukuruzi,pogotovo blize obali.... :) :) :)

yeca

Pa da, zbog jeftinoæe i tankog d¾epa, za koju godinu æe nas pozivati i u Albaniju na more... s tiom razliko ¹to tamo i ima ¹ta da se vidi a ¹to je u uskoj vezi i sa na¹om istorijom...

Ali da pridodam, Kon Tiki je pro¹log leta imao ture puna dva meseca (tura je dve nedelje, znaèi njih 4) po Kubi...
Na Bali se veæ ne¹to te¾e ide  :wink:

Coolgemini

Hahahaha...Ne znam zasto,bas se pitam,ali Kon tiki je agencija cisto formirana za punishice i bogatashe koji sebi mogu priustiti Bali,Dubai,Havaje,i ostala ostrva...ne znam vise ni koja postoje :W  :W

lijepa bosanka

Vidi se da me dugo nema........ :) ali ja sad uzivam u prelijepoj Grckoj......i 100000x  mi je ljepse i sigurnije nego u "lijepoj njihovoj"......
Ovo je jedina zemlja poslije Srbije u kojoj se fantasticno osjecam.....

i ja savjetujem Istru....ako vec volite da vam kazu:"Cuj stari!!!!!" Ja stvarno nemam nikakvu zelju......da idem tamo....da ostavljam pare da finansiraju svoje domobrane....Jok!!!!!!i :/ Mucno mi je sto moram da prolazim kroz tu "krvavu tvorevinu" kada idem kuci!!!!!!!!! Ali svako ima svoje misljenje.....
Na karaju je vazno da se mi svi lijepo odmorimo..... :wink: :*  :loptica

yeca

Quote from: Coolgemini on 15-07-2006, 09:06:39
Hahahaha...Ne znam zasto,bas se pitam,ali Kon tiki je agencija cisto formirana za punishice i bogatashe koji sebi mogu priustiti Bali,Dubai,Havaje,i ostala ostrva...ne znam vise ni koja postoje :W :W

Ja samo hoæu da ka¾em da NE IDU SVI U BUGARSKU, U TURSKU, TUNISE, I OSTALE ZEMLJE KOD KOJIH JE MORE NAZOR STVORENO.....
A to ¹to Kubu plaæaju oni koji to mogu... Ne znam ¹ta je tu problem?? To i tebi i svima ¾elim jednog dana!!

Pa sve ¹to i ole valja, mora¹ da plati¹...

Ako ¾eli¹ dobre patike, mora¹ dobro da ih plati¹, a mo¾e¹ i na buvljaku da ih kupi¹.... Uostalom, svaka roba ima svog kupca - od uvek bilo i biæe

SandraD.

e ovo je sad vec tema koja odlazi u politicke sfere,mislim i danas postoje vise i nize klase....pa se oseca  podeljenost..... a naravno da onaj ko ima novca na pretek ima mnogo vise mogucnosti u zivotu,pa tako i da obidje ceo svet,da nauci nesto o novim kulturama,dok onaj koji novca nema to naravno ne moze.Bez obzira na vrednost sve se placa,samo je stvar ko sta moze da priusti,uvek se tu mogu napraviti kompromisi,i to dobri....

Darker

Ljudi,  :OFF :OFF :OFF :OFF
Ne bih i¹ao jo¹ bar 15 godina u Hrvatsku na more... Dok god mo¾e da se desi da na odbojka¹koj mre¾i na pla¾i naletim na natpis: Zabranjeno za Srbe i pse, neka hvala... ©to reèe neki novinar: ajde i da skapiram ¹to zabranjuju odbojku Srbima, ali ¹to psima?? ??  :> :> :>

Al-Jasmina

A sta znam,
meni je slatko,
odem u HRV..setam se tamo,
uzivam,
ne placam smestaj,
ne prijavim se u policiji i ne platim boravisnu taksu
iako to redovno govore na granici da moooramooo
i tako.. :> skroz se bezobrazno svercujem ispred njihovog nosa 
:)
Dolche revenge...
sicusna zadovoljstav zivota :happy:

Bred

Nikom ne bih preporucio da ide u Hrvatsku, iz bezbedonosnih razloga. Ja znam 2 koleginice koje su pre neku godinu isle u Dubrovnik kao turisti I da nisu smele rec srpskog da progovore I da su brojale minute do okancanja boravka koliko su se plasile…

Darker

Pa dobro, iz Dubrovnika za 5 sekundi u Herceg Novom... :wink: