Serija "Seranovi" na STB

Started by Ivke, 14-09-2007, 21:49:58

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Girl

Koji vam je najsimpaticniji par u seriji? ( vi sto ste gledali i poslednju za ovu sezonu)

Sole

ubedljivo Dijego i Lusija!!!  :ljubav: :pljes:
Dijego mi je i inace najjaci lik, kad se sav onako spetlja pa parla 200 na sat, umrem od smeha!  :lol:

Girl

Ha, ha, mene su malo nervirali ti stariji jer se ponasaju kao deca, i vecito nece odmah da kazu istinu, vec se upetljavaju sve vise i vise...a tako je sve ocigledno! tj. rade bas onako kako ja ne bih, ali, ipak, to je serija!  :lol2:
Malo su mi Eva i Markos... onako
Afri mi je jako simpa!  O0

Sole

jeste da se upetljaju, ali to bas daje car celoj seriji!  :cvet
Eva i Markos mi se ne svidjaju bas nesto, mada mi je ona slatka.
Zato mi je Raul  :smekerica:  potpuno je lood! po meni je odglumio za desetku!  :>

Fiti i Kandela su mi nekad simpa, ali kad Fiti pretera u titranju, onda  :bljak:

:~ Dijego i Lusija :~

mada, cela je serija malo blesava po pitanju toga ko je sa kim, mama i tata, pa njihova deca iz ranijih brakova i sve to kao extra f-nise, "malo" je nerealno.
ali dobro, serija je, pa 'ajde!  :cvet

igrackica

Nisi jedina Sole, znam jos jednu sto samo prica o Raulu!
Jos mi i slike pokazuje, trazila riba na netu, svidja joj se tip!  :wink:
Luda serija, mada je ne pratim redovno.

Girl

Raul nije moj tip!  :lol:
Jeste, nerealna serija skroz, ali meni su likovi simpa, i zato je gledam ( s vremena na vreme )

shiky

I meni je Raul u pocetku bio  :smekerica:
Sad manje-vise..
Meni su Markos i Eva skroz slatkiiiiii  :a
Mada sam,dok se Gilje i Tete nisu smuvali,navijala i redovno pratila da slucajno ne propustim epizodu u kojoj ce se oni smuvati  :>
I bili su mi bas slatki i smesni kad su se prvi put poljubili   :)):

Girl

He, he... i ja sam  :~ za njih!  :ljubav:

Sole

sve same ljubiteljke Seranovih!  :smekerica: :smekerica: :smekerica:
dobro bi nam dosao 1...  :116:

kazite mi da je repriza danas oko 5!  :cvet

Ivke

Pa meni su definitivno Dijego i Lusija najbolji... :~

Bla_bla_blaaaa

e i ja sam samo cekala epizodu kad su se smuvali gilje i tete...al sam je na kraju ipak propustila....:(

Ok mi je ovo sa repriziranjem od 1. epizode, jer nisam gledala to...ukljucila sam se tek kasnije...

nasty girl

menis u extra gilje i tete, ali me bas podescaju na evu i markosa...

a meni su skorz smesni onaj dijegov brat ne mogu da se setim kako se zove i ona njegova zena...

zabica

Zasto sinoc nioje bilo???!!!
Jos ja dosla kuci u pola 11....

Da se nadovezam na vasu pricu - meni su Dijego i Luaija najbolji par, a Markos mi je bas simpa  :smekerica:
Inace Lusija je takva riba  :Bog moj drug je lud za njom  :lol:

Ivke

Ne znam zasto nije bilo...i ja sam se bas iznervirala...Oni nesto muljaju sa tim terminima definitivno...

nasty girl

zato ja vise ne mogu ni da pohvatam kada ima a kada nema... :hmm