Finale Zvezde Granda 2007.god

Started by Bred, 15-09-2007, 22:55:50

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

vlada89

I da..Brenine noge su kao i uvek extra  :pljes: :pljes:
Ja bih bio srecniji da je Rada pobedila,jeste da nema neke glasovne sposobnosti ali dobro...Mada ni pobednici se nikad nisu proslavili - Bane Mojicevic izdao zadnji album i nema bas pozamasni uspeh,a Milica Todorovic jos nije ni uradila album..Mozda je i dobro sto Rada nije pobedila  :cvet :cvet

Bred

Meni svilar bas uopste nije bio simpa, ne volim tunjave ljude a on odaje takav utisak  :bljak:
Rada se pretpostavljam smucila ljudima sa tim "seljackim" fazonom koji je furala[da je ona jadna devojka sa sela]  :hm

Bla_bla_blaaaa

Duke

Sve u svoje vreme,

Svilar ima 16, a oblaci se i ponasa kao da ima 45. Nije ovo realno za njega. Verovatno ga izglasale neke bakice, pa misle "vidi kako je sladak"

Po meni od sve ove ekipe on ima najmanje sanse da uspe

Bred

pa da, kazu da oni koji su se ukljucivali u program kada su jos bile klasifikacije, a mahom su to bile [zaludne]babe i dede-"navijali" su za svilara upravo  :wink: :K

_sanja_

bas tako...ja sam sigurna da ce svako od njih biti popularan,svako ce snimiti album, i to sa tom komercijalnom muzikom koja se slusa trenutno i kojom je grand preplavljen,sa kojom se doduse jedino dobre pare i mogu zaraditi. dusan verovatno nece biti u tom fazonu i bas zbog toga mi je drago da je pobedio...   :~    :cvet   e da ... i silvija me je razocarala ..ocekivala sam mnogo vise od nje... :hm

Bred

takodje. Mislim da je Silvija tamo najkvalitetniji kandidat bila ali nije umela da privuce publiku..

Girl

Lepo si to, Sanja, rekla.
Ja bih jos rekla da mi je Dinèa tamo bio za pobedu, jer mislim da je izvanredan sluhista, sve peva bez ijednog traga napora, ima sve - i tonalitet i ritam.
Za Du¹ana mi je drago, jer ima stil ( koji se meni, npr. svidja ) i sto nije tipican narodnjak.
Nemanja mi je antipatican, sa svim svojim pateticnim izjavama.
Silvija, po mom misljenju, nema kvalitet pevanja kao ostali.
Milan je bas simpa, zabavljac, ali nije dobar za spore pesme, posebno za niske tonove, treba mu puno vezbanja...
I tako... Cak sam i ja manje-vise pratila zvezdice, kako pevaju i kako se ponasaju pred zirijem  :happy:

_sanja_

dinca je super i pevac i osoba ... sta reci, moj sugradjanin, moram da ga hvalim:) nego cobeta ne spomenusmo :) i on mi je sugradjanin :)

Sole

Quote from: Girl on 16-09-2007, 20:50:18

Za Du¹ana mi je drago, jer ima stil ( koji se meni, npr. svidja ) i sto nije tipican narodnjak.

samo malo...
Dusan ne da nije tipican narodnjak, nego nema veze sa tim.
inace, kod nas se vise i ne zna sta je prava narodna muzika, ali sada pricamo o Grandovskoj muzici gde Dusan ne moze sebi da nadje mesto.
prvo, suvise je mlad, drugo ne voli da peva "komercijalne" narodnjake.

a Sanja kad vec spomenu Cobeta, ja sam bas mislila da ce pre on da dogura nego recimo Svilar, toliki navijaci i sigurnost, ali eto, nista.

uostalom, izgleda da pravilo favorita ne vazi jos od prve emisije Zvezdica, bas to rece juce onaj Sasa
:box (jao, kakav pajac), da je i Tanja bila najveci favorit u prvom izdanju, pa nije pobedila.

al' se raspisasmo...
:K

Bred

qwertz

Moji favoriti su bili Cobe i Rada od samog pocetka! Drago mi je sto su dosli do finala i mislim da ce njih dvoje biti najuspesniji!

Girl

Da, daleko je od tipicnog narodnjaka. Izdace album za Grand, ali nece ga slusati ( samo ) tamo. To je plus, sto bi bio minus? U onoj hali bili su neki navijaci, a slusaoci su svuda.
Mislim, glasovi za Du¹ana se nisu stvorili sami od sebe.

komsha

Gledao sam par puta zvezde granda, ali finale nisam
Ne  mogu  da  verujem da je Dusan dobio 1 026 000 glasova. a koliko je tek ostalih pet dobilo.  Mora  da  glasaju sa jednog telefona po 20 puta najmanje .

vlada89

Kao sto rekoh..suska se da je namesteno...