!!! Dozvoljen je uslov !!!

Started by hulio_salinas, 25-09-2007, 09:44:10

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

_sanja_

ima li nekih novosti oko uslova?? kakva su predvidjanja?? na ostalim fakultetima za ostanak na budzetu treba po 43ESPB , nije valjda da ce nama trebati svih 60??

vlada89

Naravno da ce trebati, mi pripadamo Kumodraskom univerzitetu a ne beogradskom  :ok:

Bla_bla_blaaaa

ivanna.a

vlada89

i ja bih to voleo da cujem ali od nekog profesora  :igra:

Bred

ako i bude, racunajte da ce biti sigurno vise nego sto je bilo prosle godine ...  :wink:

Bla_bla_blaaaa

_sanja_

pa jedino je logicno da bude 52 jer O2 nosi 8 ESPB a bota 7.. tako da bi bilo logicno da bar jedan od ova dva moze da se prenese :) ma bice... :)   :bljak:

kle

Obradovah se ovoj temi , smislih ime , smislih sifru , ulogovah se i samo sto ne kenuh da nabavljam ice i pice, kad ono : Jest 52, al’ za proslu godinu. Sto ne zakljucaste ovo, a otvorite novu temu ocemo li il’ ne sa 52 , a ne ovako . To je moj predlog. Otvorio bih ovu temu, ali posto je ovo moja prva poruka nekako mi nije in da to uradim . Zato predlazem nekom  ko je duzeg staza na ovom forumu , a ko poseti greskom ili namerom ovu temu da to uradi , a ja cu to raditi kad se budem malo uhodao sa ovim pisanjima po forumu. Naravno da ovo mislim i za sve slicne teme, jer nije in da pisemo u nekim temama koje pocinju sa informacijama od pre godinu dana . 

Bred

kle, dobro, to je stvar formalnosti a bitna je sustina a ne forma.

Novu temu cemo otvoriti kad budete nekih sigurnih informacija ili bar najava istih da ne bi spekulisali prevremeno i davali ljudima laznu nadu, kapis?

:wink: