strani jezik

Started by Ksenija, 22-05-2006, 19:14:01

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ksenija

pretpostavljam da se vecina vas vec  opredelila za strani jezik koji slusa(odnosno skuplja  potpise na  kraju  semestra :>)
Da  li  je to engleski?francuski?nemacki ili ruski?i zasto  ste se  opredelili  bas za taj jezik ?i kako vam  se cini?

Ja  sam  u prvom  semestru isla  na engleski  i nisam bila zadovoljna..presla sam na francuski ...i mogu vam reci  da sam jako zadovoljna  profesorkom  koja  je zmaj :wink:

da cujem  vasa  iskustva i  utiske vezane za  ovaj predmet... :roll:

Daca

Hej,kada ce da se dele potpisi iz organske i engleskog?Da nisi slucajno"nacula"nesto?POZZ

nasty girl

drugi su mi rekli da ce u sredu deliti potpise iz engleskog(ali me nemoj drzati za rec...)...

Bred

Sto se tice polaganja ispita-svi drugi jezici sem engleskog su mnogo laksi za polaganje. Mada i ova zena (profesorka) iz engleskog  je totalno ok

Ksenija

vidis Brad ja cula totalno suprotno :wink:

Bred

Da vidimo sta si ti cula. U proncipu se ne treba mnogo obazirati na price studenata jer svako ima neki svoj dozivljaj. Mozda ste vi i razmazeni jer ne znate kakav je bio njen prethodnik kada je prolaznost bila 20-30% :roll:

Marina

Ako ste ucli francuski, i imate bar osrednje znanje, preporucujem da ga i polazete, i da idete na predavanja. Prof Milica Miric je divna zena, spremna za saradnju, odlican je strucnjak i moze dosta da se nauci, naravno ako vas to uopste interesuje. Ja sam jezik polagala dok je engleski predavao Dragicevic ili kako se vec zvao, a on em je bio najneprijatniji i najprepotentniji profesor koga sam srela na faksu, em su predavanja bila glupa, dosadna i beskorisna, tako da sam ja brzo presla na francuski.
U svakom slucaju, koji god jezik polagali, (vec sam to pominjala na starom forumu) engleski ucite, jer ce vam trebati kako za fakultet, tako i za zivot. Da ne zavrsite fakultet a ostanete nepismeni.

pereca

Quote from: Bred on 24-05-2006, 08:21:49
Da vidimo sta si ti cula. U proncipu se ne treba mnogo obazirati na price studenata jer svako ima neki svoj dozivljaj. Mozda ste vi i razmazeni jer ne znate kakav je bio njen prethodnik kada je prolaznost bila 20-30% :roll:

Ja sam kod cuvenog ozloglasenog prethodnika polozila iz prvog puta, bez ikakvih problema i bila sam cudo svim ostalim studentima. Inace covek je bio totalni cudak i budala.
a ova nova profesorka mi se cini totalno ok.

AVENDON

Ja sam slushao francuski kod prof. Milice Miric, iza nju imam samo reci hvale..........oko svakog predavanja se maksimalno potrudi.

yeca

Ona je mnooooogo fina!
Ma ¹ta fina, CARICA!!!

:V

Bred

Quote from: pereca on 11-06-2006, 12:33:02
Quote from: Bred on 24-05-2006, 08:21:49

Ja sam kod cuvenog ozloglasenog prethodnika polozila iz prvog puta, bez ikakvih problema i bila sam cudo svim ostalim studentima. Inace covek je bio totalni cudak i budala.
a ova nova profesorka mi se cini totalno ok.

Bogu hvala kad je otisao a prica se da je otisao jer su se studenti zalili da ih omalovazava sto je i radio , tipa "Ah da, vi to ne znate jer samo gledate Grand" :roll:

Vampire 666

to mi se svidja... :lol:

nasty girl

a jel moze u drugoj godini da se predje na francuski????  :` :`

Darker

Quote from: Vampire 666 on 12-06-2006, 09:44:20
to mi se svidja... :lol:
I meni se svidelo prva dva èasa, dok nije oti¹ao :> :> :>
Kod njega je bar bilo zanimljivo, a sad je da umre¹ od dosade :ohwell: :ohwell: :ohwell: :ohwell:

AVENDON

Moze da se predje u drugoj godini na francuski, par koleginica je tako preslo, jer im je bilo dosadno na engleskom.