Op¹ta i neorganska hemija

Started by hulio_salinas, 04-10-2006, 20:39:14

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

hulio_salinas

NEORGANSKA HEMIJA
prvi dan smo detaljno upoznati sa planom i programom i kako sve to funkcioni¹e.. prof  Tatijana nas fenomenalno obavestila o predstojeæim obavezama i pravima...
juèe i danas nam je predavala prof Mira koja izvrsno predaje... sa u¾ivanjem je slu¹amo i pratimo nastavu... jednu veoma nezanimljivu oblast predaje sjajno!!!
svaka joj èast....

marer_86

nemoj mi reci da pises u svesku sta je to hemija..... :lol: :lol: :lol: kad budes video kjigu i kad vidis da je sve preslikano iz odatle
i kad ti malo  poodmaknu predavanja videces koliko ce ti biti zanimljivo to da slusas po 15 put
moj predlog ti je nadjes knjigu iz OINH i da pratis odatle predavanja ako ti je toliko zanimljivo .. e sad ne znam da nisu nesto menjali :roll:

Ksenija

videcete menjace se na svaku oblast razlicita profesorka..sve prate onu plavu knjigu ..nosis samo to i podvlacis...veruj pisanje ce posle mesec dana da ti postane nocna mora i gledaces kako da izbegnes to..bios ce ti biti dovoljan za pisanje..
to je prvi semestar..a u drugom kad zavrsite opstu i krene neorganska istampajte predavanja sa neta,i nosite to i dopisujete..poslusajte starije kolege bice vam lakse! :)

hulio_salinas

ma ljudi ¹ta vam je...
nemojte me za***avati!!!

vi ste stariji, iskusni, dok smo mi novopeèeni... nemojte nas zezati... èekajte da uðemo u ¹tos...

lycos

jel treba mantil za vezbe? plava knjiga_ima je u skriptarnici?koliko je,zna neko?

Vampire 666

naravno da treba mantil...knjiga je mislim 400 kinti...bila prosle godine...

hulio_salinas

èekaj, Ksenija... koja plava knjiga...

pa dajte otvorite jednu temu u kome æete nam prepotuèiti svu literaturu za koju znate?

daj kad ste veæ voljni... hvala

maki86

Prosle godine su se knjiga i praktikum kupvali u fotokopirnici, ne u skriptarnici

hulio_salinas

marer_86

knigu cak i ne moras da kupujes iskreno iskopiraj jer nama i nije bila toliko potreban za ispit :wink:

pipi_duga_carapa

Quote from: marer_86nemoj mi reci da pises u svesku sta je to hemija.....
p nama je valjda skraceno? roll ... mislim radili smo sve do afiniteta prema elektronu roll ...

Quote from: marer_86i kad ti malo  poodmaknu predavanja videces koliko ce ti biti zanimljivo to da slusas po 15 put
roll ?

Quote from: marer_86moj predlog ti je nadjes knjigu iz OINH i da pratis odatle predavanja ako ti je toliko zanimljivo .. e sad ne znam da nisu nesto menjali :roll:
ta knjiga kosta 2500 (8 a inace ona nam je prvi dan rekla da nam knjiga uopste ne treba, da su nam dovoljne beleske sa predavanja ... i da su te knige bile opsirne i za vas, starije studente, a kamoli za nas kada nam je program skracen ... a onda nam je sledeceg dana rekla da kupimo knjigu ;p
ja cu ipak poslusati njen savet dat na 1. casu (8

Quote from: Ksenijato je prvi semestar..a u drugom kad zavrsite opstu i krene neorganska istampajte predavanja sa neta,i nosite to i dopisujete..
nama je sve to u jednom semestru (; hvala na savetu (; i sama profesorka nam je rekla da ce zakaciti na internet te prezentacije, p da mozemo da pratimo roll ... ili sam to pomesala sa nekom drugom profesorkom? roll oops

Quote from: maki86Prosle godine su se knjiga i praktikum kupvali u fotokopirnici, ne u skriptarnici
praktikum i zbirka su u fotokopirnici (mada zbirke trenutno nema), a knjiga u skriptarnici roll

sad sam se istripovala i ne znam da li je 2500 knjiga iz biologije ili hemije ... sve sam pobrkala ):

lycos

ja sam uzeo u fotokopirnici danas praktikum+knjigu 'opsta hem.I' .sve ukupno je 1000 dinci..

Ksenija

knjiga iz opste hemije ,autori su sve 4 prof koliko se secam...plavo siva je i to je za opstu(to smo mi imali u prvom semestru)
za neorgansku nismo imali zvanicu knjigu,nude ti neku hrvatsku od LIpanovica i plavu od Bresjanca...e sad..ja lipanovica nisam koristila,isla sam na predavanja,istampala predavanja iz neorganske sa neta i dopisivala..a malo dopisivala iz bresjanca..mada ako idete na predavanja ne trebaju vam knjige iz ovog predmeta..mene iz opste nista iz te prve knjige nisu pitali ni na testu ni na usmenom...tako da..a sve su knjige bile oko 400-500 din..

hulio_salinas

Op¹ta hemija I
+ praktikum
+ zbirka zadataka

cena je prava sitnica!!!!

Bred

Nego, klinci ( ne zamerite sto vas tako zovem, za mene ste ipak klinci :) ) da li ta predavanja koja vam daju disku imate i odstampana u fotokopirnici, dakle u papirnoj formi?