Opsta i neorganska hemija

Started by marer_86, 09-05-2006, 07:28:21

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Maza15

Jel ima mozda ovde nekog ko je u petak imao usmeni kod Goce, i da li taj neko zna sta je pitala???? I da li ona obara ljude.Procitala sam sve ispocetka i mislim da ona spada u one "lakse"????

Coolgemini

Ja sam polagao kod Goce i mogu ti reci da je ona najjaci lik na institutu za neorgansku hemiju,a mozda i na prvoj godini..Skroz je opustena, pita te smireno,bez panike i strpljiva je kad joj dajes odgovor..Navlaci te da odgovorish ispravno i nije u fazonu da te zezne na neki nacin...mene je pitala malo vise jer sam se jedva oslobodio pismenog,ali mi je zato na kraju dala lepu ocenu :K...u sustini voli da kapirash neke osnovne stvari,a ne bubanje napamet.

pekmez

Koliko je vredeo poena tacan zadatak u junskom roku. Hvala.

zivanshe

mazo15, upalo ti je sikirche u med. ;)
obrati paznju na o-r. CrO4(2-) i Cr2O7(2-) narochito, i ravnoteza u kiseloj sredini. :) to morash da imash u malom prstu. ako si se oslobodila pismenog, pitace te ono shto si pogreshila na kolokvijumima.
i samo opushteno, Goca je divna! :)

Maza15

HVALA!!!!:-)

Za Gocu ste potpuno u pravu.Pita totalno konkretne stvari i bas hoce da sam zakljucis.Ne mora nista napamet. Niti te muci oko prelaznih metala....
Mene je odusevila.

zivanshe

avgogh

ma cestitamo!   :cvet  ne bi bila odusevljena, da nije dobro prosla  :wink:

Maza15

Pa solidno....:-) HVALA!!!

zivanshe

Zemunac

Polozih i ja kod Goce!!  :loptica    eto mene sad na drugoj godini!!!  :loptica

nasty girl

zivanshe

:ohwell: bice bolje u oktobru...

nasty girl

ispit iz opste i neorganske hemije u oktobarskom roku je 03.10. u 10h.

zahvaljujem se Bredu na ovoj informaciji. :cvet :cvet :cvet

biwi

posto sam tek sada prva god zanima me da li neko ima neke skripe ili testove za neke kolokvijume iz opste i norganske hemije? to bi mi mnogo znacilo... unapred zahvalan

Bred

bili su primeri nekih kolokvijuma dalna ovom ili starom forumu, ne secam se tacno...