Opsta i neorganska hemija

Started by marer_86, 09-05-2006, 12:28:21

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

pekmez

e, hvala ti puno, ba¹, ba¹ si me obradovala.   :V

je l to jesu predavanja?

Quote from: yeca on 08-06-2006, 13:39:19
Kod svake od njih mozes da padnes samo sa stolice
Veruj mi

samo vi tako pricajte i vredjajte, lako je vama koji ste polozili, moze malo postovanja prema profesorima da ne bi pojacali svoje kriterijume za one koji dolaze, a i radi samog postovanja, vi nezahvalni "prolaznici ispita".

vladimir

Pekmez, niko na taj naèin na vredja profesore.Korisnici foruma na ovom mestu samo postuju svoje utiske, mi¹ljenja i iskustva.Nemoj se pla¹iti da æe iko od profesora poo¹triti kriterijume samo zato ¹to je neko na forumu napisao tako ne¹to.Ti ljudi su prvenstveno pedagozi i imaju svoje metode po kojima rade i koji godinama daju dobre rezultate.
Poenta ovoga ¹to je yeca napisala je to da je Op¹ta i neorganska hemija dosta lak¹i ispit u odnosu na mnoge druge na kasnijim godinama.Uostalom videæe¹ i sam! :wink:
I naglasio bih jo¹ ne¹to:korisnici ovog foruma imaju veliko po¹tovanje prema profesorima na¹eg fakulteta.Ako neko ka¾e ¹ta stvarno misli o nekom profesoru i njegovom metodu rada, ne znaèi da ga ne po¹tuje.Ukoliko postovi udju u domen vredjanja liènosti bilo koga ( ne samo profesora ), tu smo mi, urednici foruma, da interveni¹emo i obri¹emo poruke sa takvom sadr¾inom.
Btw, mnogo je veæe nepo¹tovanje prema profesoru i prema samom sebi ako samo æuti¹ i trpi¹, a ne sla¾e¹ se sa neèim.Mnogo je bolje na konstruktivan naèin komunicirati sa profesorima i na taj naèin doprineti boljem usavr¹avanju i sticanju znanja na fakultetu.Ovo se ne odnosi konkretno na tebe, lièno, veæ na sve studente.
©to se mene lièno tièe, zavod za Op¹tu i neorgansku hemiju je jedan od zavoda sa kojima sam imao najbolju saradnju i ekstra utiske imam o ljudima sa tog zavoda.
Malo sam oti¹ao u  :OFF, ali sam morao da neke stvari prika¾em onakvim kakve su da se ne bi sticao pogre¹an utisak o radu ovog foruma.Pozdrav! :)

pekmez

TanjA

Ovajj... gore neko napisa da je pismeni iz hemije 6og. Koliko ja znam, trebalo bi da bude cetvrtog septembra??
Samo ne znam u koliko h?

nasty girl

ispit je 4.9. u 10:00

pekmez

pekmez

Quote from: nasty girl on 06-06-2006, 11:42:42

21 poen od 40 da prodjes...si sigurna da se radi 4 sata????

E, to mi nije jasno, kako se boduje konacni pismeni, koliko iznosi poena tacan zadatak? Posto ja imam 23 poena i oni kazu: pao.

nasty girl

na ovom estu je bilo 90 poena gde su zadai nosili po 10 poena,a teorija ostatk...ako ti je uteha i ja sam pala falio mi je 1 poen...u junu je bilo tako..ali ljudi promenise kriterijum...ne znam zasto....

pekmez

pa koliko je trebalo za prolaz?

nasty girl

zadaci i 60% teorije..pa ti vidi....

pekmez

mislis da trebaju svi zadaci? meni zena sto predaje stehiometriju rece da su i 2 zadatka dovoljna za poziv na uslov, valjda. I kako su promenili pravila usred godine, pitanje je da l je to po zakonu, moramo da se bunimo. To znaci da ce deo generacije proci lakse nego drugi, ako uopste procu, daj boze da prodemo. Kao na primer na biologiji gde su se odjednom nasla pitanja - zaokruzi najtacniji odgovor. Za hemiju - Kad vi ovde napricaste "ma lak vam je pismeni, laksi od kolokvijuma" i recenice tipa "mozes da padnes jedino sa stolice".

zivanshe

Quote from: pekmez on 07-09-2006, 16:04:23
I kako su promenili pravila usred godine, pitanje je da l je to po zakonu, moramo da se bunimo. To znaci da ce deo generacije proci lakse nego drugi, ako uopste procu, daj boze da prodemo. Kao na primer na biologiji gde su se odjednom nasla pitanja - zaokruzi najtacniji odgovor. Za hemiju - Kad vi ovde napricaste "ma lak vam je pismeni, laksi od kolokvijuma" i recenice tipa "mozes da padnes jedino sa stolice".

:lol2: ur a fiesty lil' thing, aren't ya?  :smile:
o'ladi malo, niko ko zna hemiju nece biti oshtecen...

vladimir

Naravno.A i obicno je godinama unazad septembarski rok bio mnoooogo tezi od junskog.

pekmez

Da li je nako znao pre septembarskog roka da ce biti promenjen nacin bodovanja, da li je bilo obavestenja na oglasnoj tabli? Posto znam da nista nije receno pre i za vreme ispita, bio sam tamo.

Ksenija

Nasty jesi ti na kraju polozila ? :roll: