Fizika

Started by hulio_salinas, 22-11-2006, 11:57:01

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

hulio_salinas

Bred, Nasty
Ponovo! Napisao sam vam u anatomiji odgovor!

Shvatite: kada je 350 ljudi na jednom mestu, nemoguce je drzati disciplinu! U stvari moguce je, ali vrlo tesko!!!
Ljudi ne zele da cute! Ne zele da slusaju predavanje! Ne zele da budu kolegijalni!

Rezultat toga je da smo generacija kakvu profesori do sada nisu videli! NEDISCIPLINOVANI!!!

Pedja

To sto proferor ne zna da smiri to je njegov problem.ne moze on da kaznjava 350 ljudi sa -20 poena zbog nekih likova koji pricaju(naravno tu sam ponekad i ja) .Umesto da te koji pricaju izbaci on nas sve kaznjava,pa gde je tu logika!  :][

Darker

Hohohoohohoho, Peða, nasmeja ti mene:-) Polako(tako je Bred uvek meni govorio)jo¹ si mlad, nagledaæe¹ se ti stvari... A i razumem to ka¾njavanje grupno, mnogo mu je lak¹e da vi sami bacite anatemu na te nedisciplinovane, nego on da se cima sa balavurdom nedozrelom...
Macani, ja to nekako kontam ovako: vi imate ogroman problem, frenkijevci ste, morate opasno da se potrudite da taj problem smanjite... Prvo ¹to su mi rekli na faxu: bolestan si, nisi nauèio? Tvoj i samo tvoj problem, care, mene zanima samo rezultat! Apsolutno nikoga ne zanimaju izgovori.
Fizika jeste mo¾da dosadna, monotona, ali ako veæ ne pratite, dopisujte se, èitajte ne¹to, nemojte ometati one koji hoæe da prate... Jer æete vi posle NJIH cimati za ono ¹ta treba a ¹ta ne treba iz knjige...
Svi su generalno frustrirani bolonjom i promenama, u VA©EM  je interesu da vi ne budete, odnosno da ne dolivate ulje na vatru...

Phenomenon

Vezbe iz fizike (http://www.pharmacy.bg.ac.yu/predmeti/fizika/REDNI%20BROJ%20I%20NAZIV%20VEZBE.pdf)
Raspored vezbi po ekipama (http://www.pharmacy.bg.ac.yu/predmeti/fizika/Raspored%20vezbi%20po%20ekipama.pdf)

lycos

e ovde se mogu poxvaliti da cutim..jer me tako smori da ne znam ni o cemu bix pricao..s

whatever

Pa dobro, konstatovali smo da profesore zanimaju samo rezultati i da im je lakse da bace anatemu na celu godinu nego da se bave pojedincima. Da li neko od starijih studenata ima ideju kako da ovaj problem resimo? Mislim najbolje bi bilo napraviti zvucnu barijeru izmedju poslednja tri reda sa turistima koji gravitiraju na relaciji kafic - amfiteatar (na 10-15 min, i naravno da se procaska, dobaci nesto, i potpise - sve u svemu da se za*ebu svi redom koji sede u amfiteatru da bi ne daj Boze nesto culi, zapisali...) - kafic, ali to nekako nije izvodljivo. Dakle, ideje?

Inace, za one koji ne znaju, mada mislim da su svi do sada culi, kolokvijum iz Fizike je pomeren za nedelju posle kolokvijuma iz Organske.

Darker

Recite prdestavnicima godine da apeluju na njih da se upristoje. Javno, pred prfesorom. Pa, onda recite profesoru da, ako se nastavi, se ograðujete od manguparije i da ga zamolite da ih izbaci... ©to ka¾e Bred, ako o jednom budu raspravljali pred veæem, ostali æe se verovatno smiriti/neæe ni dolaziti...

hulio_salinas

razmisljao sam prvo da neko od predstavnika utice na sve ostale, ali onda sam se setio dana kada smo birali iste predstavnike... Jednostavno ljudi nece da slusaju nekoga ko nije auroritet... Ali ajde... nije problem... probacu... nije meni problem da kazem, ali smatram da ce imati veceg efekta ako kaze neko od starijih...

Pedja

@Hulio ,ti ces pricati a ako neko bude nesto dobacivao ili bude hteo da izadje imace posla samnom  :lol:

hulio_salinas

:K :K :K lud si...

ma nemam pojma... sta ja tu glumim? kao prevaspitavam bambalice i cimbalice?   :roll:
probacemo, ali... i dalje mislim da treba neko sa autoritetom...
ipak sam ja balavac, realno...   :hm

Darker

Realno macane, ka¾e¹ profanu par reèi pred predavanje, pa onda ustane¹ pred.amfiteatrom i odr¾i¹ Slovo o jeziku:-) I zamoli¹ ga da izbaci one koji te ne saslu¹aju, ili predlo¾i¹ jo¹ ne¹to ¾e¹æe... tebe su izabrali jer nisu hteli da se cimaju. Ako se veæ ti cima¹ za njih, ono najelemntarnije je da te barem saslu¹aju...

hulio_salinas

Realno: dobro si ovo rekao!    :hm
Lepo zvuci. Probacu da primenim u praksi, vec u ponedeljak.
Totalno si u pravu.

pereca

Ja stvarno ne znam sta da kazem na sve ovo.  :roll:
Ipak ste vi u godinama u kojima treba da ste apsolvirali lepo ponasanje.
A ako neko do sada nije vaspitan, tesko da ce bilo koji autoritet uspeti da ga prevaspita.

Iskreno, ako Hulio uradi to sto predlazete, samo ce postati omrazen medju kolegama.
Nisam pametna  :roll:

Bred

Da, Hulio, nemoj toliko da se eksponiras, pitanje je koliko ce mati efekta. Bilo bi dobro da im sami profesori kazu sta ih ocekuje ako budu pricali i da lepo krecu da izbacuju one koji ne zele da prate predavanje.

hulio_salinas

Bred, Pereca
Jeste... U pravu ste. Razmislio sam malo. Ko sam ja da prevaspitavam ljude? Nisam im ja ni mama ni tata. Mogu samo svojim primerom da uticem na njih, ali ne i recima. Ne treba ni da se ja tu sad nesto trtim bez razloga. Opusteno. Svako neka odgovara za svoje postupke. To sto cemo generacijski biti omrazeni - to nam je realnost. Valjda ce se nesto promeniti. Neka profesori vide sta ce. Neka studenti vide sta ce. Ja za sebe znam sta cu. Neka se svi ovako postave i nema problema.