Uvod u farmaciju

Started by M^i^M^a, 04-10-2006, 14:44:49

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

M^i^M^a

cujem da su brucosi danas imali neki nenajavljen kolokvijum...?

pereca

Neka nam neko od brucosa kaze nesto vise o tome. Pretpostavljam da prof. tako pokusava da dobije neke informacije o studentima, njihovoj informisanosti, da bi se znalo na sta da se obraca paznja. Ako je tako, pozdravljam potez  :~
Ne verujem da je nesto drugo, nema sta mnogo da se ispituje kad su predavanja tek pocela.
U svakom slucaju, takvih stvari bi trebalo da bude dosta tokom svih predavanja kako bi se kontinuirano pratilo znanje studenata.

Jos jednom, pohvale s moje strane  :cvet

Bred

Nenajavljeno? Imaju li pravo da to urade? Pri tom studenti nisu informisani koliko im taj test nosi poena kao ni sta dobijaju za izvrsavanj domacih zadataka ( o boze, kako u osnovnoj skoli) :roll:

pereca

Kao sto rekoh, mislim da je to sprovedeno da bi prof. imao informaciju o dosad stecenom znanju studenata iz te oblasti. Verujem da nije bio cilj da uce za taj kolokvijum (kako da ih ocenjuje nakon dva dana na fakultetu?)
Nadam se da je to sluzilo prof. kao putokaz na sta treba da se stavi akcenat. Razumete?

Ali ipak treba brucosi da nam kazu sta se tacno desavalo danas. Brucosi?

kyu_1987

Profesorka nam je dala test danas da vidi koliko slusamo i pratimo predavanje. Rekla je da je to nacin da proveri da li studenti idu na predavanja i koliko su aktivni. Iako je rekla da pitanja na testu obuhvataju samo gradivo sa danasnjeg predavanja dala je vise od juce ( nazalost ja nisam bio juce na predavanju);
Eto to vam je otprilike to
Poz :)

hulio_salinas

ma ni¹ta spektakularno... juèe nam je predstavila neku njenu pomoænicu koja ja (kao) "samo" sedela i mahnula... igrom sluèaja sam sedeo iza nje... ona je u stvari pratila koliko mi slu¹amo i koliko smo psihièki prisutni... napisala je celu jednu A5 stranu... ne verujem da dana¹ni test nema nikakve veze sa prisustvom pomenute devojke na juèera¹njem predavanju...

pitanja su bila vezana za danas i juèe... radili smo 5 min...

toliko...

M^i^M^a

inace kolokvijum je bio iz uvoda u farmaciju koliko sam informisana..

hulio_salinas

pa da... je l' sam mo¾da ne¹to drugo rekao? mislim da pi¹emo o istoj stvari...

zar ne?

M^i^M^a

ups :][ ne obrath paznju na naziv teme  :roll:

hulio_salinas

kyu_1987

Jel zna neko da li je izasao raspored za vezbe iz uvoda u farmaciju

hulio_salinas

ve¾be æe biti 17.10., 24.10., 31.10., 07.11. i 14.11. u amfiteatru 1. Imamo svi zajedno u terminu kada nam je i redovan èas... inaèe svi ovi datumi padaju u utorak... to je to...

lycos

jedina frka za taj test je to sto su pitanja iz oblasti koje je predavala tog dana..mozemo deo da upamtimo,ali ne i detalje,narocito kada pomene 7_8 naucnika..

pereca

OK, vidimo se na vezbama 17.10.  :)

pipi_duga_carapa

Quote from: BredPri tom studenti nisu informisani koliko im taj test nosi poena kao ni sta dobijaju za izvrsavanj domacih zadataka
to da ne znamo koliko test nosi poena stoji ... samo u gornjem uglu pise broj poena _____ (8
A za domaci ... rekla nam je da domaci nosi 8 poena ... ako ga ne uradimo ili ne uzmemo temu max poena koji mozemo da osvojimo je 92 ... dakle zadatak je neobavezno obavezan ;p

Quote from: hulio_salinassa prisustvom pomenute devojke na jucera¹njem predavanju...
bila je na predavanju i u utorak i u sredu ...

Quote from: hulio_salinasve¾be ce biti 17.10., 24.10., 31.10., 07.11. i 14.11. u amfiteatru 1. Imamo svi zajedno u terminu kada nam je i redovan cas... inace svi ovi datumi padaju u utorak... to je to...
zar ona nije rekla da vec sledeceg utorka pocinju te vezbe ... kada smo se upisivali za onaj domaci je rekla da cemo se sledece nedelje na vezbama detaljnije dogovoriti roll ... bar sam ja tako razumela ... (8

ja sam o testu i ostalom vezano za ovaj predmet pisala na temi 'Dobrodosli kolege brucosi', jer juce nisam svracala na ovaj podforum, nisam znala da imaju ove teme ... da prekopiram post? roll