Uvod u farmaciju

Started by M^i^M^a, 04-10-2006, 09:44:49

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

hulio_salinas

ja sam shvatio ozbiljno: nisam uzeo domaæi!!! buhahahahaaaa

lycos

da bred danas mi neko rece da je za*ebana

pipi_duga_carapa

jupi jeji (8
hvala Bred na obavestenju - bar da znamo da pazimo (:

darusaz

Ово што сам до сада могао да прочитам звучи интерасантно. Видећу да и ја дођем до слајдова са овог предмета. Вреди за опште-образовну намену.  8)

hulio_salinas

***darusaz, ako doðe¹ do slajdova, molim te postavi link za download... poz!!!

pipi_duga_carapa

pa ... ima nekih zaista zanimljivih informacija na predavanjima, ali ima i nekih izuzetno 'nebuloznih' koje bace u senku ove zanimljive (8

inace, prof nam je danas podelila teme ... za 6 grupa cini mi se ... i teme ce morati da se 'brane' usmeno, ne moze pismeno ... kao sto Bred rece ... literaturu smo dobili na srpskom, mozemo da koristimo samo to sto smo dobili, a mozemo i nesto dodatno ako zelimo ... i da, ako neko zeli moze da odustane, ali na pocetku (8 tj nama je rekla da neko ako zeli moze da odustane, a tek posle nam je rekla da cemo svi raditi usmeno (8
no dobro ... sta sad mozemo ...

poz

hulio_salinas

***darusaz, ima li novosti vezanih za slajdove...

mislim da æe ti svi bruco¹i biti zahvalni ako nam to nabavi¹!!! nema knjige iz koje mo¾emo da uèimo, tako da sve ¹to je na slajdovima je jedino ¹to imamo... ruke nam polako otkazuju i sve vi¹e bole, a prof. neumorno cepa i cepa... pomagaj kolega...

Bred

trazite da vam da slajdove odstampane ili neka ih ostavlja u fotokopirnicu kao sto je to radila na istoriji.
Inace, bice pismenog branjenja radova.
Videh juce naslov nekog predavanja iz Uvoda "ulazak zena u "tvrdjavu ( ?!) farmacije" . mislim, kakvu tvrdjavu, aloooo? :K
Inace, predavanja su izgleda iskasapljena predavanja iz istorije farmacije sa etikom, meni se neki podaci koji se prezentuju izgledaju krajnje nebitni, tipa : lilly je otvorio fabriku toga i toga te i te godine" ?!?!?!

kyu_1987

Jedna od boljih recenica - " Isus je otelotvorenje idealnog apotekara" i u tom trenutku izlazi slika- Isus kako pravi lekove
Sta reci .......... :)

Vampire 666

buahahahaahhahahaha!!!!!!!!!!!!

....bilo je jace od mene....

pereca

Svi profesori predmeta prve godine bi trebali uskoro da pocnu da objavljuju predavanja na sajtu fakulteta unapred. To je zato jer je predvidjeno da student pre predavanja procita sta ce se raditi kako bi se predavanja lakse pratila, da se ne bi sve svelo na zurbu i mehanicko zapisivanje.

Najverovatnije ce se ta predavanja, takodje unapred, moci uzeti u fotokopirnici. Ali mislim da je jeftinija varijanta skidanje sa sajta.

hulio_salinas

***Bred, kada smo je pitali, rekla je da nema potrebe, jer imamo dovoljno vremena da zapisujemo sve...

***Kyu, nisam mogao da verujem kada sam to cuo...ali dobro, htela je da nam kaze koliko je farmaceutski poziv human i da bi trebalo da se radi iz ljubavi... barem sam ja tako shvatio...

***Jecka, ajd probajte da izvidite situaciju u vezi sa predavanjima... raspitajte se da li ce nam uskoro ista biti dostupna...  xvala...

poz!!!

pereca

Do ponedeljka ce svi profesori dobiti dopis o tome. 
Imali smo jedan sastanak juce i svi koji su bili su se slozili sa time, tako da verujem da cete imati sve na sajtu uskoro.
Nema sta da brinete  :wink:

hulio_salinas

hvala...

zlatna si...

pozdrav...

Phenomenon

Jedna od reèenica sa predavanja

- farmaceuti su uèili ljude kako da kaleme voæke,      zomg