Anatomija

Started by hulio_salinas, 28-11-2006, 15:26:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

lycos

anatomiju pratim..i pisem..jer je zanimljiva..ne mogu reci da na casovima cutim ...ali _nikad_ ne pricam toliko da dovedem profu do ludila.. to nije stvar pojedinca..svko kaze po rec_dve..nastane zagor..a onda opsti metez..

hulio_salinas

ti mozda kazes nesto tiho, ali... znas na kog lika mislim i znas sta je dobacivao i kako se ponasao!!! opsti metez je posledica celodnevnog boravka na faxu, ali nije opravdanje... Jednostavno: Shut Up...   :wink:

lycos

sedeo sam iza njega...ne kritikuj licnost,vec ponasanje_kaze poslovica...

hulio_salinas

jeste... u pravu si... izvinjavam se...
ali vazno je da znamo u cemu je problem...
tako je svuda: zbog smelih pojedinaca, grupacija strada...

lycos

hulio..sve je kul...to ponasanje_nivo_3 razred osnovne..prvo polugodiste!

whatever

Te neandertalce ce prirodna selekcija ostaviti u prvoj godinu, jer prebacivanja ispita nema, a takvi 14 ispita nece dati. Ali do tada mi imamo veliki problem koji poprima hronicne razmere, dakle kod prof. Teofilovski imamo veliki minus, kod prof. Ristovskog takodje, na biologiju vise niko ne dolazi i ona ce uskoro da dobije komentare iz Dekanata o posecenosti (statutarno obaveznih) predavanja, prof. Popovic na svakih 10 min izgovara "Kolege, kolege ja vas molim za tisinu" (bez mnogo uspeha) i sve u svemu pitam se kako su neki uopste zalutali na fakultet. Medjutim, to je nazalost problem svih nas...

hulio_salinas

whatever
lepo i tacno zboris! Zaboravio sam na biologiju. Ni to nije bezazlen problem.

Nesto sam razmisljao:
Da dodje neko od starijih studenata (iz organizacije) i da odrzi bukvicu o ponasanju. Da isprica sta se sme, a sta se ne sme. Neko ko ima iskustva sa profesorima i neko ko zna kakve ce posledice imati nase nezrelo ponasanje. Razgovaracu danas sa ljudima iz organizacije, pa cu im i taj problem izloziti.

Darker

Macane, nisu ljudi iz organizacije tu da vas vuèe za rukav. ZA to si ti zadu¾en :K :K If you know what I mean. Ostavio sam post u Fizici, pa proèitaj, mo¾da je ne¹to zanimljivo... :wink:

hulio_salinas

naravno da znam what did you mean... i ja sam ti ostavio post u fizici...  8)
ljudi iz organizacije imaju mnogo veci autoritet od predstavnika godine...

zabica

da li neko zna sigurno da li je uslov za izlazak na ispit iz anatomije polozen ispit iz biologije, ili je to ukinuto???

hulio_salinas

danas je atmosfera u amfiteatru bila iznenadjuce dobra! profesorka nije imala problema sa galamom... cak je jedno vreme pricala i bez mikrofona bez problema...
izgleda da su ljudi shvatili, da cemo samo naje*ati, ako nastavimo da budemo stoka...

zabica

zahvalila nam se i rekla da smo danas bili divni  :lol:
:Bog :Bog :Bog

hulio_salinas

a na faci joj je pisalo:

"Hvala Bogu!!!"  :Bog

ne... stvarno smo bili danas OK... jeste da smo bili prepolovljeni, ali nije ni bitno...
realno: najvise nas je bilo danas na tom predavanju... mogu ljudi da pricaju sta hoce, ali ovo nam je najzanimljiviji predmet...

lycos

konaco ok atmosfera..

Pedja

Na vezbama iz anatomije je bas zanimljivo, mislim koliko su neki predmeti dosadni ( citaj fizika )  toliko je Anatomija zanimljiva.