Anatomija

Started by hulio_salinas, 28-11-2006, 15:26:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

lycos

pedja koliko su kopije?

Pedja

Quote from: lycos on 22-12-2006, 18:58:31
pedja koliko su kopije?
Ajde pitacu pa cu ti reci  :wink:

nasty girl

200 dinara su kopije u Lominoj 30 iamju da se kupe i ta fotokopirnica se zove "Diplomac".

zabica

izbacila je predavanja na sajtu, z.polni organ

Pedja

jel izasla nova knjiga?  :`?

hulio_salinas

Pa valjda jeste... Treba se raspitati gde je mozemo nabaviti... evo sutra imamo anatomiju, pa cemo  pitati prof...

jeca87

E, ovo stvarno nije u redu. Jos nije izasla knjiga... Pa nista nam drugo ne preostaje nego da ucimo iz beleski, to je valjda dovoljno.

Pedja

Ili to ili knjiga od proslih generacija   :roll:

hulio_salinas

Profesorka je rekla ako ne stigne knjiga pre kolokvijuma, dace nam predavanja ili na disku ili u stampanoj verziji... naravno - sa slikama...

Phenomenon

Asistentkinja mi je danas zvucala kao da ce knjiga tesko izaci pre kolokvijuma, ili ako izadje izacice neposredno pre.

hulio_salinas

da... da... i nama je tako juce rekla... jaoj... sta se radi na estradi!!!

Pedja

Da izgleda da je svima pricala istu pricu i spominjala je da ce nam dati predavanja od Profesorke ili da kopiramo staru knjigu   :roll:

lycos

uzeo sam knjigu u lominoj,sasvim je ok..

lane

E, a rekli nam da æe knjiga izaæi polovinom decembra... da da
Kako je i asistentkinja preporuèila, najbolje je da se kopira stara knjiga (bar samo ove oblasti koje nam trebaju za kolokvijum).
A to da æe nam dati predavanja na disku ili ¹tampana, ne verujem ba¹... I kada?!

jeca87

Ma, anatomija ne deluje kao problem... Vuki, daces mi knjigu da kopiram samo ono sto nam treba...