Matematika

Started by Ksenija, 09-05-2006, 14:33:08

Previous topic - Next topic

0 Members and 7 Guests are viewing this topic.

Bred

evo nekih kombinacija za pismeni

yeca

HA HA KOJI SI CAR  :lol2:

Bred

Imam ja jos toga... :wink:

yeca

Ne sumnjam  :wink:

Kako je dobra ova banana  :V SAVRSENA JE!!!

Maza15

hej jel na usmenom iz mate imam pravo da ne znam neko pitanje,ili moram bas svako da znam,cula sam neku foru sa zamenom pitanja itd...POMOC!!!! :Bog

Vampire 666

pa mozes da zamenish karticu sa pitanjima za drugu pri izvlachenju...tako je bilo na prvom kolokvijumu.

pereca

Mozes da zamenis i samo jedno pitanje, ukoliko druga dva odlicno znas.

Darker

Mo¾e¹, ali uz ocenu manje... Bar tako bilo pre godinu dana...

pereca

Da, mislim da je i dalje tako.
Ali bolje i to, nego ponovo uciti teoriju iz matematike :roll:

nasty girl

Quote from: Darker on 11-06-2006, 11:01:27
Mo¾e¹, ali uz ocenu manje... Bar tako bilo pre godinu dana...

i sada je tako...

Darker

I onda niko ne nauèi poslednjih 5-10 pitanja, a kad se ne daj Bo¾e negde zapne, onda pita ba¹ to, za recimo, ocenicu vi¹e... :twisted: :twisted: :twisted:

cvjetic

e ja sam u kombinaciji izvukla onaj neki red pri kraju sto svi pricaju o njemu!imala sam stravu od njega,nabubecala ga kao luda,i zena mi dade 10,tako da toplo preporucujem da to naucite!mada davno je to bilo...

Bred

Savet-naucite i poslednjih deset pitanja, zasto da ne dobijete vecu ocenu ili da sa vecom verovatnocom polozite dok ste jos neistroseni? :wink:

Darker

Pa to sam i ja znao, ali kad sam stigao konaèno do tih deste pitanja, bilo je u fazonu: ja ne mogu vi¹e, pa taman me oborila :> :> :> :> Tako da, poènite na vreme :>

zmajic

Znam ja mnogoooooo takvih! Ocena "nije vazna", a nerviraju se kad iz botanike na kolokvijumu, koji inace nema velikog uticaja na ocenu, dobiju 9. To mora da ide da se proveri.  :`? Strasno....  :][