Potpisi i overa I semestra

Started by lane, 24-01-2007, 19:41:28

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

lane

Je l' zna neko kako ide procedura sa sakupljanjem potpisa i overavanjem semestra?
Iz kojih predmeta treba da se uzmu potpisi unapred, a koje dobijamo na samom ispitu?
Koliko znam, iz organske se uzimaju sutra od 11 - 13h, za neorgansku mi se èini da je rekla da se uzimaju na ispitu, anatomiju dobijamo na ve¾bama...
Ali nemam pojma kako ide za fiziku i biologiju... :hmm
I ¹ta je potrebno za overavanje semestra?  :help2:

jeca87

Ja ne mogu da ti pomognem posto nemam pojma, ali te pozdravljam posto sad znam ko si!  :wave:

hulio_salinas

Jeco  :F  :cvet
Ne chatuj! Ubicu te za primer!
:>

Nista nam nisu rekli za potpise iz fizike i biologije. Pretpostavljam da ce to biti posle ispita - kao sto je bilo za matu i uvod. Pretpostavljam. Pa rekli bi nam da je neka druga procedura.  :wink:

A za overu semestra - to tek ne znam. Mogao bi neko od starijih studenata da nam objasni kako i sta.

lane

Pa najbolje je (i najlak¹e) da se potpisi uzimaju posle ispita...
A ¹to se tièe overavanja semestra, mislim da je trebalo da nam neki profesor to ka¾e na predavanju, ipak smo mi mali bruco¹i.  :)
Sada se oslanjamo na starije studente za pomoæ...  :help2:

Jeco, po¹to sada i ja znam ko si, puno pozdrava za tebe, a naravno i za ®abicu!  :wink: :wave:
Pozdrav i za Hulia!  :cvet
(Ovo sam, izmeðu ostalog, i morala da ka¾em da ne bi sluèajno mene ubio za primer!  :))
Hulio, prvo Jecu - ona je prva poèela!  :)

Bred

za overu semestra vam trebaju popunjeni obrazac sv-20 i semestralni list[kupujete u skriptarnici]

zabica

bred zna li e nesto kad je overa?  kad je za starije godine?

hulio_salinas

Potpisi iz organske hemije su sutra od 12 sati.
Trebalo je danas, ali je profesorka bila neprisutna.

Iz neorganske hemije - potpise dobijamo na ispitu.

Bred

mislim da je overa od 29.1.

hulio_salinas

Jedno pitanje (glupo) - kako cemo overiti semestar kada nemamo potpise iz svih predmeta? Znate da tri potpisa dobijamo na ispitima.

whatever

U studentskoj sluzbi pise da overa semestra traje od 28.01 do 16.02. Tako da pretpostavljam da cemo do tog datuma skupiti sve potpise, mada nisam siguran ni da je to obavezno (npr. oni koji ne izlaze na ispit iz fizike - kada ce oni dobiti potpis?).

Bred

morate imati sve potpise da biste overili semestar. tj bar smo mi morali da imamo

Pedja

Ako je do 16.02 overa onda je sve u redu a u vezi fizike ce se saznati,mislim cim on nije nasao za shodno da nam kaze...

lane

Quote from: hulio_salinas on 26-01-2007, 08:56:49
Jedno pitanje (glupo) - kako cemo overiti semestar kada nemamo potpise iz svih predmeta? Znate da tri potpisa dobijamo na ispitima.
Da li potpise iz ova tri predmeta dobijamo na ispitu ili posle, prilikom upisa ocena?
Ako je posle, onda nisam sigurna da æemo stiæi do 16.2. da overimo semestar...
Treba prvo da izaðu rezultati, pa da se organizuje upis ocena... To mo¾e da traje i vi¹e od nedelju dana posle ispita...
Sad mi to nije ba¹ najjasnije... :help2:

hulio_salinas

Dobijamo na ispitu. Asistentkinja iz neorganske hemije nam je rekla da obavezno ponesemo indexe da bismo dobili potpise. Juce nam je to rekla i asistentkinja sa bioloskog instituta. Sto se tice fizike - ne znam. U ponedeljak predstavnici idu do profesora Ristovskog zbog nekog dovogovora, pa ce ga pitati za potpise. U ponedeljak cete dobiti informaciju na forumu.

hulio_salinas

Potpisi iz Matematike - za studente koji polazu Matematiku u ovom
roku - ce biti na ispitu!

Studenti koji ne polazu u ovom ispitnom roku potpise iz Matematike
mogu dobiti

1.2.2007. u 11.00 h     ili     5.2.2007. u 11.00 h

u Institutu za fiziku i matematiku.

preuzeto sa sajta fakulteta