Fizicka hemija

Started by hulio_salinas, 20-02-2007, 02:24:43

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

hulio_salinas

Fizicka hemija

Nastava
- Nastavu nam drzi prof Vesna Kuntic; sto se tice ostalih profesora, stvarno ne znam da li ce nam jos neko drzati ili... Oprostite na ovome.

Prakticna nastava
- Samo informacija da vezbe pocinju posle aprilskog roka. Do tada ih nemamo.

Kalendar
18.03. Kolokvijum
12.05. Kolokvijum
Ispit je u junu (naravno)

Sa sastanka
- Stekao se utisak da je prof Vesna Kuntic najvise zainteresovana da pomogne "Bolonjcima".
- Ubedjuje nas da ce organizovati jako zanimljivo nastavu, koja zahteva i nasu aktivnost.
- Posle svake lekcije cemo dobijati pitanja za tu lekciju, a pred svaki kolokvijum cemo obraditi pitanja, koja mogu doci na kolokvijum.
- Prof ce slediti primer instituta za Opstu i neorgansku hemiju
- Detaljno smo je upoznali sa tim kako su to radili profesorke Opste i neorganske hemije i uverava nas da ce nam predavati i drzati nastavu vodjena njihovim iskustvom.
- Prof je najvise upucena u novi studijski program i najvise upoznata sa problemima, koje smo imali tokom prvog semestra i stvarno se zalaze da nam olaksa. Barem se to iz razgovora moglo zakljuciti. Videcemo kako sve to izgleda u praksi.

Pedja

Ako bude bilo slicno kao na OIN-oj bice super  :V

nasty girl

pa bas slicno, nece biti.... :hmm :hmm :hmm

Pedja

Jel postoji knjiga iz ovog predmeta ili moze i sa slajdova sto ima na internetu :hm

nasty girl

ares

Pa bas lepo,samo da tako bude!

jeca87

hulio_salinas

Quote from: nasty girl on 20-02-2007, 03:32:24
pa bas slicno, nece biti.... :hmm :hmm :hmm

ne znam na sta ti mislis, ali mislim da ne mislimo na iste stvari.

Mi mislimo na onaj deo organizacije i "fer borbe" koju su nam plasirali ljudi sa instituta za OiN hemiju. Mislili smo da ce postovati (koliko toliko) novi studijski program.

jeca87

Nadam se da ce biti tako. Dobro bi nam doslo da nam neko potpuno izadje u sustret i olaksa kao vec toliko pominjani institut za OiNH!

Phenomenon

Sve je to super, ali i dalje ja kad cujem reci fizicka hemija nije mi svejedno

lycos

polako,videcemo..znam kako deluje,ali mozda bas ispadne kul

zabica

npr danasnje predavanje je bilo bas ok. prof ima dobar sistem predavanja, predje deo pa ponavljamo kroz pitanja. ovo je super utoliko sto drzi paznju, a i ako nesto nije bilo jasno ona ponovi. tako da veliki +

Phenomenon

Danas nisam bio na predavanju, nisam mogao da ustanem, pa da su me i puskom terali.

Bred

o kome profesoru tacno  pricate?

rotkvica

Quote from: Pedja on 20-02-2007, 09:19:16
Jel postoji knjiga iz ovog predmeta ili moze i sa slajdova sto ima na internetu :hm

i mene to zanima
:hmm :hmm :hmm