Fizicka hemija

Started by hulio_salinas, 20-02-2007, 08:24:43

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pedja

Ne vredi pricati,meni je falilo 0,5 poena i nisu hteli da mi daju  :ball2:

ne znam samo cemu svrha gledanja radova ako ne mozes nista da ispravis  :roll:

Sole

pa, cisto da dodjes na fax i da se ubelezi tvoja poseta (kao kad idemo da potvrdjujemo ispite)... :shock
salEm se! :happy:
ma, ima da iskoristimo nasa prava i da pogledamo, pa makar nista ne napravili! ;-)
a ovo sto su tebi uradili Pedja, stvarno je ... :face: :ohman:

da prestanemo vise da pricamo o ovome, sta mislite? ;-) :cvet

josefina87

¹to je najgore pedja nisi jedini :wall:
ali ja æu ipak sada da æutim,ipak sam polo¾ila.. :ball2:

shiky

A tebi Pedja nisu hteli da daju pola poena?Neko mi je rekao za to,strasno!Gubis poene,ne zato sto ne znas,nego zato sto ne napises kako su oni zamislili.. :palica:

Mili

Ja sam polo¾ila, ali kada sve saberem, fali mi 0.5 za 8! I naravno da mi nisu dali!  :namcor

Sole

ljudi, nema prelomljenih poena, opet vam kazem, to nije dozvoljeno za upis u index...
onima kojima fali o.5 trebalo bi da daju jos tih pola boda, stvarno mi nije jasno...

Pedja

Da oni su u ovom slucaju zaokruzili na manji broj  :roll: 

shiky

Pa to,bas sam to kuckala...to je njihova volja,mogu da zaokruze i na manje...

M@zz@

:nonono: Ja i dalje ne verujem ¹ta sve èujem...

Bred

Jel taj deo predavala prof. Mara? Na nju se studenti najvise zale. Mislim da je vreme da neko od predstavnika poprica sa njom, ne zaboravite da vas ceka i fizicka hemija II.

Sole

i fizicka II? :hmm
o, samo jos to nam je trebalo...
koliko se ja secam samo prvi deo je predavala prof. Vesna Kuntic, a onda je u daljem delu predavala samo radioaktivnost, ispravite me ako gresim...
prof. Mara je predavala sve ostalo i ona je pocela da masovno skida poene...
ne kazem sad da je ona nesto bzvz, ali opet, sve je pocelo sa njom...
izvinjavam se ako zvucim grubo, ne znam da napisem ovo drugacije... :stid:

cvetulence

Profesorka Mara je predavala tako ¹to je æitala te teze sa slajdova, ni¹ta nije obja¹njavala, izuzev onih grafika. Tako da je bilo logièno da æemo i mi tako pisati, meðutim trebalo je onako kako pi¹e u knjizi.

M@zz@

Iz svega ovoga ja jedino mogu da zakljuèim sledeæe: sedi i ¹trebaj iz knjige sve od reèi do reèi kako pi¹e, a to mi se ni malo ne sviða...  :(

whatever

Ма није ствар у проф. Мари, она није прегледала радове, а оно што је дала на тесту је оно што је предавала. И није прикладно говорити како смо ми писали оно што пише на слајдовима, јер нико ни у једном тренутку није рекао да треба да се учи са слајдова, без обзира што се то углавном ради. Књига постоји са разлогом - да се користи, и то не у смислу бубачења, него разјашњења којих нема на слајдовима.

Ствар је у асистенткињама (част једном изузетку у виду чупаве црне асистенткиње) које очигледно имају неких проблема саме са собом. Даље од тога не бих коментарисао, али ако је једном асистенту главни аргумент када треба да објасни студенту зашто му је одузела поене то што је она `доктор физичких наука` и то је то, по принципу magister dixit Институт би требало да се запита да није можда време да те своје докторе наука пошаље на један семинар не би ли стекли и неко формално педагошко образовање. Ово звучи грубо, али је истинито  :wall: :wall: :wall:

Физичка хемија 2 формално не постоји, постоје Инструменталне методе које нам предају исти људи и вежбе држе исти асистенти, тако да му на неки начин дође као физичка 2.

И само још нешто, ово јесте било ружно искуство, али мислим да је Институт према нама генерално био коректан, а изнад свих проф. Кунтић која нам је у сваком тренутки изашла у сусрет, па мислим да не бисмо требали све да их трпамо у исти кош.

jeca87

Dok sam ja bila tamo, nikome nisu hteli da daju poene, skroz ne kapiram. A razloge zbog kojih su ih meni oduzimali necu ni da pominjem. Smesno... (u onom pitanju za karakteristike hemis., ja sam pod 1. napisala 'nepovratan proces', a ona mi je pored dodala 'ko? sta?'. Pa pobogu, hemisorpcija, sta drugo!!!)